pruslay 10 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 Nie wiem dlaczego, ale jak w Skripcie wpisze coś takiego on rightclick holding a paper: if name of player's tool is "jakasnazwa": remove 1 paper named "jakasnazwa" from player To wszystko działa jak powinno, po kliknięciu znika papier, ale po chwili wyłącza mi się serwer, nie wiem o co chodzi. Wersja Skripta: 2.5.3 Spigot 1.16.5 Błedy w konsoli: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Łączę odpowiedź z tematem na prośbę autora. Notatka dodana przez Notro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 614 Opublikowano 25 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2021 Użyj tej linijki zamiast tej z remove set player's tool to (item amount of player's tool - 1) of player's tool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pruslay 10 Opublikowano 28 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 W dniu 25.07.2021 o 09:35, CoFFeIN04 napisał: Użyj tej linijki zamiast tej z remove set player's tool to (item amount of player's tool - 1) of player's tool To samo, serwer się wyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 614 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 no dobra daj zamiast tej ostatniej linijki jakiegoś send i zobacz czy nadal będzie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pruslay 10 Opublikowano 30 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 W dniu 28.07.2021 o 12:03, CoFFeIN04 napisał: no dobra daj zamiast tej ostatniej linijki jakiegoś send i zobacz czy nadal będzie to samo Działa, zrobiłem send i normalnie wyświetla wiadomość, nie wyłącza serwera ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 614 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Dziwne, "przeinstaluj" plugin skript, a potem pokaż listę dodatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pruslay 10
Nie wiem dlaczego, ale jak w Skripcie wpisze coś takiego
on rightclick holding a paper: if name of player's tool is "jakasnazwa": remove 1 paper named "jakasnazwa" from player
To wszystko działa jak powinno, po kliknięciu znika papier, ale po chwili wyłącza mi się serwer, nie wiem o co chodzi.
Wersja Skripta: 2.5.3
Spigot 1.16.5
Błedy w konsoli:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Łączę odpowiedź z tematem na prośbę autora.
Notatka dodana przez Notro
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi