mariusz1211 0 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 Zrobi mi ktos skrypt na to ze jak sie tepa do gracza to sie dostaje efekt mdłosci i oslepienia /tpa (Nick) Zmieniłem tytuł na bardziej wartościowy. Notatka dodana przez Usunięty#34161 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pruslay 14 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 14 minut temu, mariusz1211 napisał: Zrobi mi ktos skrypt na to ze jak sie tepa do gracza to sie dostaje efekt mdłosci i oslepienia /tpa (Nick) Opisz to trochę lepiej, kto dostaje efekty admin który się teleportuje, czy gracz do którego się administrator teleportuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariusz1211 0 Opublikowano 23 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 (edytowane) no jak gracz pisze /tpa (nick) to jak ten gracz zaakceptuje teleportacje to ten gracz co sie tepa dostaje efekty Edytowane 23 lipca 2021 przez mariusz1211 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 100 Opublikowano 24 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 (edytowane) musisz skorzystać z kodu Essentials, więc potrzebujesz dodatku skript o nazwie skript-reflect import: net.ess3.api.events.teleport.TeleportEvent on TeleportEvent: set {_gracz} to event.getTeleportee().getName() parsed as player apply nausea to {_gracz} for 15 seconds apply blindness to {_gracz} for 15 seconds https://github.com/TPGamesNL/skript-reflect/suites/3187134022/artifacts/73537539 <-- dodatek do Skript, pobierz Edytowane 24 lipca 2021 przez 3meraldK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mariusz1211 0
Zrobi mi ktos skrypt na to ze jak sie tepa do gracza to sie dostaje efekt mdłosci i oslepienia /tpa (Nick)
Zmieniłem tytuł na bardziej wartościowy.
Notatka dodana przez Usunięty#34161
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi