DziubDzius 0 Opublikowano 22 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2021 Witam. Może mi ktoś powiedzieć co zrobić żeby graczowi dodało np 3 serca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RodgerDodg3r 120 Opublikowano 22 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2021 1 godzinę temu, DziubDzius napisał: Witam. Może mi ktoś powiedzieć co zrobić żeby graczowi dodało np 3 serca? add %number% to maximum health of %entity% czyli np. add 1 to maximum health of player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DziubDzius 0 Opublikowano 23 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 aha, już rozwiązałem to zadanie innym czynnikiem czyli: add 1 to player's health Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 Ten temat został zamknięty. Autor tematu rozwiązał problem, dlatego temat zamykam. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DziubDzius 0
Witam. Może mi ktoś powiedzieć co zrobić żeby graczowi dodało np 3 serca?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi