Usunięty#26004 2 Opublikowano 17 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2021 witam potrzebuje ze po zalogowaniu pojawia sie pasek na expie ze na jak jest 1 osoba w kolejce to jest 1 exp i jak skonczy sie do zera to laczy sie z innym server to jest jakby kolejka z dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 17 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 223 Opublikowano 18 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 oni mają zapewne własny plugin. musisz komuś zlecić takie coś. szukałem w sieci i nie znalazłem takiego czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#26004 2 Opublikowano 18 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 9 minut temu, gnomq napisał: oni mają zapewne własny plugin. musisz komuś zlecić takie coś. szukałem w sieci i nie znalazłem takiego czegoś ale chodzi mi ze moze byc podobne i w skrypcie nie musi byc taki same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 223 Opublikowano 18 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 Teraz, kacpereklubi10 napisał: ale chodzi mi ze moze byc podobne i w skrypcie nie musi byc taki same raczej w skrypcie tworzyć tak poważną rzecz to zły pomysł. sprawdź to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#26004 2 Opublikowano 18 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 1 minutę temu, gnomq napisał: raczej w skrypcie tworzyć tak poważną rzecz to zły pomysł. sprawdź to: ja znim gadalem i pisal ze nie ma nigdzie do kupienia bo stracil ten plugin xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 223 Opublikowano 18 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 2 minuty temu, kacpereklubi10 napisał: ja znim gadalem i pisal ze nie ma nigdzie do kupienia bo stracil ten plugin xD to polecam ci @paweU. myślę, że podoła temu projektowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#26004 2
witam potrzebuje ze po zalogowaniu pojawia sie pasek na expie ze na jak jest 1 osoba w kolejce to jest 1 exp i jak skonczy sie do zera to laczy sie z innym server to jest jakby kolejka z dragona
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi