Skocz do zawartości

Wykonam pluginy na serwer minecraft.

GRIERIOR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

baner.png

Kontakt
Discord GRIERIOR#2136 | PW | E-mail [email protected]
Płatności
PSC | PayPal
GitHub
Na ten moment brak.
Poszukuje klientów, którzy wyrażą zgodę na użycie ich projektu w moim portfolio, w ramach wdzięczności mogę zejść z ceny.
Naprawdę nie mam czasu na specjalne wykonanie projektu tylko do wsadzenia w portfolio.

Nie podpisuje umów

15 minut temu, GRIERIOR napisał:

GitHub
Na ten moment brak.
Poszukuje klientów, którzy wyrażą zgodę na użycie ich projektu w moim portfolio, w ramach wdzięczności mogę zejść z ceny.
Naprawdę nie mam czasu na specjalne wykonanie projektu tylko do wsadzenia w portfolio.

Mając tyle czasu i podejście do portfolio nie liczyłbym na żadne dobre zlecenia, klienci nie wiedzą co jesteś w stanie zrobić, a Ci co znają się na temacie nie mają jak zweryfikować czy Twój kod jest rzeczywiście taki jakościowy jak mówisz.

Teraz, zrdzn napisał:

Mając tyle czasu i podejście do portfolio nie liczyłbym na żadne dobre zlecenia, klienci nie wiedzą co jesteś w stanie zrobić, a Ci co znają się na temacie nie mają jak zweryfikować czy Twój kod jest rzeczywiście taki jakościowy jak mówisz.

Tak, rozumiem tą sytuacje w sensie raczej spodziewałem się tego typu wypowiedzi. Napisałem temat jeszcze bez portfolio mając nadzieje, że ktoś zleci cokolwiek i pozwoli na użycie tego tak jak napisałem. Ale wziąłem pod uwagę to, że może tak nie być, więc już teraz staram się znaleźć dzień wolny na napisanie czegoś pod portfolio.

• 2 tygodnie później...

Hej :) 

Zauważyłem reklamę GRIERIOR, która oczywiście od razu rzuciła mi się w oczy i postanowiłem napisać :D

Współpraca przebiegła bardzo płynnie, grierior na spokojnie przeczytał cały ten spam dotyczący moich wymagań i starannie opracował plugin, który spełnił moje potrzeby.

Mimo moich wymagań był cierpliwy i spokojny :) Cena adekwatna do jakości :P

Plugin działa w 100%, na pewno skorzystam niedługo ponownie :D

Zgodziłem się również na udostępnienie pluginu do portfolio, mam nadzieję, że innym również się przyda na coś :P

Pozdrawiam i dzięki jeszcze raz <3

serwer dla którego był wykonany plugin: naszemc.pl

• 2 tygodnie później...
Godzinę temu, krzmaciek napisał:

Nadal brak portfolio mimo wystawionej przez klienta zgody na udostępnienie.

Pracuję nad własną stroną www jako portfolio.

W dniu 29.07.2021 o 18:25, Tymekd napisał:

literówkę masz w tym zdjęciu

Poprawione.

• GRIERIOR przypiął/eła ten temat
  • Nicku odpiął/ęła ten temat
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...