GRIERIOR 34 Opublikowano 5 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2021 Kontakt Discord GRIERIOR#2136 | PW | E-mail [email protected] Płatności PSC | PayPal GitHub Na ten moment brak. Poszukuje klientów, którzy wyrażą zgodę na użycie ich projektu w moim portfolio, w ramach wdzięczności mogę zejść z ceny. Naprawdę nie mam czasu na specjalne wykonanie projektu tylko do wsadzenia w portfolio. Nie podpisuje umów CubeStorm i Helczyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#25876 21 Opublikowano 5 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2021 15 minut temu, GRIERIOR napisał: GitHub Na ten moment brak. Poszukuje klientów, którzy wyrażą zgodę na użycie ich projektu w moim portfolio, w ramach wdzięczności mogę zejść z ceny. Naprawdę nie mam czasu na specjalne wykonanie projektu tylko do wsadzenia w portfolio. Mając tyle czasu i podejście do portfolio nie liczyłbym na żadne dobre zlecenia, klienci nie wiedzą co jesteś w stanie zrobić, a Ci co znają się na temacie nie mają jak zweryfikować czy Twój kod jest rzeczywiście taki jakościowy jak mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRIERIOR 34 Opublikowano 5 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2021 Teraz, zrdzn napisał: Mając tyle czasu i podejście do portfolio nie liczyłbym na żadne dobre zlecenia, klienci nie wiedzą co jesteś w stanie zrobić, a Ci co znają się na temacie nie mają jak zweryfikować czy Twój kod jest rzeczywiście taki jakościowy jak mówisz. Tak, rozumiem tą sytuacje w sensie raczej spodziewałem się tego typu wypowiedzi. Napisałem temat jeszcze bez portfolio mając nadzieje, że ktoś zleci cokolwiek i pozwoli na użycie tego tak jak napisałem. Ale wziąłem pod uwagę to, że może tak nie być, więc już teraz staram się znaleźć dzień wolny na napisanie czegoś pod portfolio. Usunięty#25876 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaarold 1 Opublikowano 17 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2021 Hej Zauważyłem reklamę GRIERIOR, która oczywiście od razu rzuciła mi się w oczy i postanowiłem napisać Współpraca przebiegła bardzo płynnie, grierior na spokojnie przeczytał cały ten spam dotyczący moich wymagań i starannie opracował plugin, który spełnił moje potrzeby. Mimo moich wymagań był cierpliwy i spokojny Cena adekwatna do jakości Plugin działa w 100%, na pewno skorzystam niedługo ponownie Zgodziłem się również na udostępnienie pluginu do portfolio, mam nadzieję, że innym również się przyda na coś Pozdrawiam i dzięki jeszcze raz serwer dla którego był wykonany plugin: naszemc.pl gnomq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymekd 149 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 literówkę masz w tym zdjęciu wszystko możliwi szybko masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzmaciek 37 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Nadal brak portfolio mimo wystawionej przez klienta zgody na udostępnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRIERIOR 34 Opublikowano 30 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Godzinę temu, krzmaciek napisał: Nadal brak portfolio mimo wystawionej przez klienta zgody na udostępnienie. Pracuję nad własną stroną www jako portfolio. W dniu 29.07.2021 o 18:25, Tymekd napisał: literówkę masz w tym zdjęciu Poprawione. krzmaciek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraZ 15 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Polecam tego pana pozdrawiam, pan LordXyz GRIERIOR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notdudi 0 Opublikowano 5 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2022 Zajmujesz sie wykonywaniem calych paczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opkarol 27 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 W dniu 30.07.2021 o 22:03, GRIERIOR napisał: Pracuję nad własną stroną www jako portfolio. Poprawione. Troszkę długo to robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi