Dejf 1 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Znacie jakiś sposób na sprawdzanie jaki title na ekranie ma dany gracz? Bo potrzebuje takie jakby swoje API zrobić do pewnego pluginu i potrzebuję sprawdzać czy gracz ma na ekranie title "&a&lWYGRANA". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skiuel 18 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 (edytowane) @Dejf Średnio to chyba możliwe w taki sposób. Lepiej by było po prostu wykonać co chcesz tam gdzie wyświetlasz ten title. Edytowane 15 czerwca 2021 przez Skiuel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dejf 1 Opublikowano 15 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 1 minutę temu, Skiuel napisał: @Dejf Średnio to chyba możliwe w taki sposób. Lepiej by było po prostu wykonać co chcesz tam gdzie wyświetlasz ten title. i tu pojawia się problem ponieważ jest to plugin BedWars który ma mocno zaciemniony kod a dokumentacji żadnej co do API nie ma. Chciałem zrobić aktywowanie tzw Victory Dance komendą gdy pojawia się ten title. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skiuel 18 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 2 minuty temu, Dejf napisał: i tu pojawia się problem ponieważ jest to plugin BedWars który ma mocno zaciemniony kod a dokumentacji żadnej co do API nie ma. Chciałem zrobić aktywowanie tzw Victory Dance komendą gdy pojawia się ten title. Podrzuciłbyś linka do tego pluginu? Może uda mi się coś wykombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dejf 1 Opublikowano 15 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 14 minut temu, Skiuel napisał: Podrzuciłbyś linka do tego pluginu? Może uda mi się coś wykombinować. ale którego, BedWars? Ten plugin jest płatny 13 minut temu, Dejf napisał: ale którego, BedWars? Ten plugin jest płatny mimo wszystko podlinkuje Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Łączę posty. Notatka dodana przez Usunięty#25876 Skiuel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dejf 1 Opublikowano 15 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Do zamknięcia, wycofałem się przy robieniu Victory Dance. Dodam inne rzeczy które mogę zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dejf 1
Znacie jakiś sposób na sprawdzanie jaki title na ekranie ma dany gracz? Bo potrzebuje takie jakby swoje API zrobić do pewnego pluginu i potrzebuję sprawdzać czy gracz ma na ekranie title "&a&lWYGRANA".
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi