Cześć,
Mam w planie zrobić pewną wersje "kowala" ale mam jeden problem, mianowicie mam napisany kawałek kodu i w pewnej częsci on działa, ale nie tak jak ma.
on inventory click:if event-inventory's name is "&c&lCrafts&a&lMC&f&l.pl &8| &6&lNAPRAWA":if event-slot is 12:set{_item} to slot 12of player's current inventory
if{_item} is any tool:
send "tool" to event-player
set slot 14of player's current inventory to diamond
else:set slot 14of player's current inventory to air
if{_item} is any sword:
send "sword" to event-player
set slot 14of player's current inventory to diamond
Gdy wkładam za pierwszym razem jakies narzędzie nie pojawia sie diament, dopiero gdy wyjme. Diament ma znikać po wyjęciu narzędzia, ale dopiero kiedy przeklikam narzędzie kilka razy to diament znika, wie ktoś co to moze byc za powód
Pytanie
TheFightaz 0
Cześć,
Mam w planie zrobić pewną wersje "kowala" ale mam jeden problem, mianowicie mam napisany kawałek kodu i w pewnej częsci on działa, ale nie tak jak ma.
Gdy wkładam za pierwszym razem jakies narzędzie nie pojawia sie diament, dopiero gdy wyjme. Diament ma znikać po wyjęciu narzędzia, ale dopiero kiedy przeklikam narzędzie kilka razy to diament znika, wie ktoś co to moze byc za powód
https://skript.pl/temat/49090-inventory-click-tuske-skript-problem/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi