Fruciakkk 0 Opublikowano 1 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2021 Cześć poszukuje skryptu, który po użyciu wiaderka z wodą (wylania go), doda mi od razu nowe wiadro z wodą. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FraZ 15 Opublikowano 1 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2021 (edytowane) O coś takiego chodzi? on bucket empty: add 1 to {wiadro.%player%} if {wiadro.%player%} is 1: remove 1 from {wiadro.%player%} give 1 water bucket to player Niestety nie wiem jak zrobić "on place water:" gdyż nie działa mi to, więc daje taki skrypt a może ktoś inny Cię naprowadzi. (zmieniłem skrypt bo wcześniejszy który dałem okazał się nie działającym skryptem) Edytowane 1 czerwca 2021 przez FraZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 1 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2021 2 godziny temu, FraZ napisał: Niestety nie wiem jak zrobić "on place water:" jest event odpowiadający za opróżnienie wiadra https://docs.skunity.com/syntax/search/id:4790 FraZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FraZ 15 Opublikowano 1 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2021 Faktycznie, musiałem go przegapić jak przeglądałem dokumentacje Z pomocą @CoFFeIN04 udało się zrobić skrypt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fruciakkk 0 Opublikowano 2 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2021 11 godzin temu, FraZ napisał: O coś takiego chodzi? on bucket empty: add 1 to {wiadro.%player%} if {wiadro.%player%} is 1: remove 1 from {wiadro.%player%} give 1 water bucket to player Niestety nie wiem jak zrobić "on place water:" gdyż nie działa mi to, więc daje taki skrypt a może ktoś inny Cię naprowadzi. (zmieniłem skrypt bo wcześniejszy który dałem okazał się nie działającym skryptem) '1 water bucket' can't be added to a player because the former is neither an item type, an inventory nor an experience point (wiadro.sk, line 10: give 1 water bucket to player') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 6 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2021 usuń tą 1 w give po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Fruciakkk 0
Cześć poszukuje skryptu, który po użyciu wiaderka z wodą (wylania go), doda mi od razu nowe wiadro z wodą. Z góry dziękuję.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi