Siemka, zrobiłem skrypt ktory polega na tym ze wpisuje /isp nick i otwiera mi sie gui czy chce opcje nr 1 albo 2 (1= mniej informacji o graczu) -> (2= wiecej) i mam takie cos potem:
on inventory click:
if inventory name of current inventory of player contains "isp":
cancel event
if clicked slot is 3:
send "IRON"
if clicked slot is 6:
send "DIAMOND"
open chest inventory with 3 rows named "%arg 1%" to player
ale nie otwiera poniewaz w on inventory click nie ma arguemntu 1(gracza nick) i jakby to zrobic ze bedzie wychwytywac ze ten arg1 to nick gracza z komendy?
Pytanie
Walasz 0
Siemka, zrobiłem skrypt ktory polega na tym ze wpisuje /isp nick i otwiera mi sie gui czy chce opcje nr 1 albo 2 (1= mniej informacji o graczu) -> (2= wiecej) i mam takie cos potem:
on inventory click: if inventory name of current inventory of player contains "isp": cancel event if clicked slot is 3: send "IRON" if clicked slot is 6: send "DIAMOND" open chest inventory with 3 rows named "%arg 1%" to playerale nie otwiera poniewaz w on inventory click nie ma arguemntu 1(gracza nick) i jakby to zrobic ze bedzie wychwytywac ze ten arg1 to nick gracza z komendy?
https://skript.pl/temat/49017-argument-w-on-inventory-click/Udostępnij na innych stronach
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi