Hej
Czy znalazłby się ktoś taki kto mógłby mi napisać plugin/skrypt na Bedwarsy?
Chcę żeby plugin/skrypt wyglądał następująco:
- Wchodzenie na arene przez tabliczkę
*[Bedwars]
* <Nazwa Areny>
+ Tabliczka gdy arena jest zbudowana:
*[Bedwars] (jasny czerwony)
*<W trakcie (pomarańczowy)/Oczekujące(jasno zielony)>
*<Gracze na arenie/Max Players>
*<Nazwa areny>(czarny)
- Sklep GUI (taki jak na Hypixelu)
- Ulepszenia GUI (takie jak na Hypixelu)
- Generatory: żelaza, złota, diamentów oraz emeraldów
- Komendy:
*/bw admin <Nazwa areny> add - dodaje arene
*/bw admin <Nazwa areny> pos1 - ustawia 1 pozycję gry bedwars
*/bw admin <Nazwa areny> pos2 - ustawia 2 pozycje gry bedwars
*/bw admin <Nazwa areny> spec - ustawia spawn gdzie ma się respić gracz po zginięciu gdy jest na trybie spectatora i ma te 5 sekund na zrespienie się
*/bw admin <Nazwa areny> lobby - ustawia lobby czyli tam gdzie się czeka na rozpoczęcie areny (czyli klikasz w tabliczkę i Ciebie tutaj juz teleportuje)
*/bw admin <Nazwa areny> team add <Nazwa teamu> <Max Player> - dodaje Team
*/bw admin <Nazwa areny> team bed <Nazwa teamu> - Dodaje łóżko drużyny
*/bw admin <Nazwa areny> team spawn <Nazwa teamu> - Ustawia spawn drużyny
*/bw admin <Nazwa areny> team sklep <Nazwa teamu> #żeby dawało np. niebieskiej drużynie niebieską wełnę a nie białą lub inną - ustawia NPC(osadnika) który ma GUI i sprzedaje Ci itemy
*/bw admin <Nazwa areny> team ulepszenia #nwm czy tu trzeba nazwe Teamu więc zrób tak jak uważasz - ustawia NPC(osadnika) który ma GUI i ulepsza Twoje bronie, zbroje itd.
*/bw admin <Nazwa areny> option weather <slonce | deszcz | burza> - reguluje jaka ma być pogoda na arenie gdy trwa rozgrywka
*/bw admin <Nazwa areny> option time <dzien | noc | wschod | zachod> - reguluje jaki ma być czas na arenie gdy trwa rozgrywka
*/bw admin spawn - ustawia spawn czyli tam gdzie są wszytskie tabliczki i się wybiera arene gdzie ma się zagrać
*/bw admin reload - przeładowuje plugin
- Jak ktoś umrze to żeby miał 5 sekund cooldownu
- Na rozpoczęciu gry ma być 60 sekund, gdy będzie połowa osób to ma PRZYSPIESZYĆ do 30 sekund chyba że jest mniej już niż 30 skund to wtedy nic, a gdy będzie 3/4 osób to 20 sekund, i taka sama zasada że jak jest mniej niż 20 sekund to nic a jak jest full graczy to na 10 sekund ma być (chyba że jest mniej ludzi)
- Prefix pluginu ma być: &8&l[&0&lS&5&lD&8&l] &4&lBed&f&lWars &7&l>> &r<wiadomość> #np. Gra rozpocznie się za 30 sekund #dałem &r żeby nie była wiadomość już pogrubiona
DODATKOWO (Nie zależy mi na tym aż tak bardzo):
- Jakieś karnety bojowe dla rang premium (żebym mógł zmienić w pliku karnety.yml lub permisje.yml)
- Jak Ci się chcę to możesz zrobić tak żeby mozna było wybierać team
Jestem gotów zapłacić - cena do ustalenia (Proponuje ok. 10 zł PSC/INNE NARZĘDZIE(to zależy kiedy XD))
Za DODATKOWE rzeczy mg zapłacić RAZEM Z PODSTAWOWYMI 20 ZŁ!
Jak coś to jest już plugin które ma takie same komendy tyle że on daje złoto, brąz i żelazo, a nie umiem tego zmienić, a i jeszcze badziewny sklep i nie ma ulepszania więc dlatego chcę aby ktoś mi już napisał
JEŚLI NAPISAŁEŚ TEN PLUGIN TO CHCĘ MIEĆ PEWNOŚĆ ŻE ON DZIAŁA WIĘC NAGRAJ FILMIK (nie musisz mówić) JAK WPISUJESZ WSZYTSKIE KOMENDY ITD. LUB WYŚLIJ MI PLUGIN - JA GO PRZETESTUJE I JEŻELI BĘDZIE DZIAŁAĆ TO ZAPŁACĘ (jak będziesz chciał XDDD), a jak nie będzie działał to wyślę ci loga serwera, błędy w konsoli Ty je poprawisz i jak bedzie już działał plugin to Ci zapłacę
PS: Jeśli przeoczyłem jakąś komendę to proszę o poinformowanie mnie i dodanie jej
Pytanie
SmoczyCień 0
Hej
Czy znalazłby się ktoś taki kto mógłby mi napisać plugin/skrypt na Bedwarsy?
Chcę żeby plugin/skrypt wyglądał następująco:
- Wchodzenie na arene przez tabliczkę
*[Bedwars]
* <Nazwa Areny>
+ Tabliczka gdy arena jest zbudowana:
*[Bedwars] (jasny czerwony)
*<W trakcie (pomarańczowy)/Oczekujące(jasno zielony)>
*<Gracze na arenie/Max Players>
*<Nazwa areny>(czarny)
- Sklep GUI (taki jak na Hypixelu)
- Ulepszenia GUI (takie jak na Hypixelu)
- Generatory: żelaza, złota, diamentów oraz emeraldów
- Komendy:
*/bw admin <Nazwa areny> add - dodaje arene
*/bw admin <Nazwa areny> pos1 - ustawia 1 pozycję gry bedwars
*/bw admin <Nazwa areny> pos2 - ustawia 2 pozycje gry bedwars
*/bw admin <Nazwa areny> spec - ustawia spawn gdzie ma się respić gracz po zginięciu gdy jest na trybie spectatora i ma te 5 sekund na zrespienie się
*/bw admin <Nazwa areny> lobby - ustawia lobby czyli tam gdzie się czeka na rozpoczęcie areny (czyli klikasz w tabliczkę i Ciebie tutaj juz teleportuje)
*/bw admin <Nazwa areny> team add <Nazwa teamu> <Max Player> - dodaje Team
*/bw admin <Nazwa areny> team bed <Nazwa teamu> - Dodaje łóżko drużyny
*/bw admin <Nazwa areny> team spawn <Nazwa teamu> - Ustawia spawn drużyny
*/bw admin <Nazwa areny> team sklep <Nazwa teamu> #żeby dawało np. niebieskiej drużynie niebieską wełnę a nie białą lub inną - ustawia NPC(osadnika) który ma GUI i sprzedaje Ci itemy
*/bw admin <Nazwa areny> team ulepszenia #nwm czy tu trzeba nazwe Teamu więc zrób tak jak uważasz - ustawia NPC(osadnika) który ma GUI i ulepsza Twoje bronie, zbroje itd.
*/bw admin <Nazwa areny> generator <iron | gold | diamond | emerald> - ustawia generator
*/bw admin <Nazwa areny> edit - edytuje arene
*/bw admin <Nazwa areny> save - zapisuje arene
*/bw admin <Nazwa areny> option weather <slonce | deszcz | burza> - reguluje jaka ma być pogoda na arenie gdy trwa rozgrywka
*/bw admin <Nazwa areny> option time <dzien | noc | wschod | zachod> - reguluje jaki ma być czas na arenie gdy trwa rozgrywka
*/bw admin spawn - ustawia spawn czyli tam gdzie są wszytskie tabliczki i się wybiera arene gdzie ma się zagrać
*/bw admin reload - przeładowuje plugin
- Jak ktoś umrze to żeby miał 5 sekund cooldownu
- Na rozpoczęciu gry ma być 60 sekund, gdy będzie połowa osób to ma PRZYSPIESZYĆ do 30 sekund chyba że jest mniej już niż 30 skund to wtedy nic, a gdy będzie 3/4 osób to 20 sekund, i taka sama zasada że jak jest mniej niż 20 sekund to nic a jak jest full graczy to na 10 sekund ma być (chyba że jest mniej ludzi)
- Prefix pluginu ma być: &8&l[&0&lS&5&lD&8&l] &4&lBed&f&lWars &7&l>> &r<wiadomość> #np. Gra rozpocznie się za 30 sekund #dałem &r żeby nie była wiadomość już pogrubiona
DODATKOWO (Nie zależy mi na tym aż tak bardzo):
- Jakieś karnety bojowe dla rang premium (żebym mógł zmienić w pliku karnety.yml lub permisje.yml)
- Jak Ci się chcę to możesz zrobić tak żeby mozna było wybierać team

Edytowane przez SmoczyCieńJestem gotów zapłacić - cena do ustalenia (Proponuje ok. 10 zł PSC/INNE NARZĘDZIE(to zależy kiedy XD))
Za DODATKOWE rzeczy mg zapłacić RAZEM Z PODSTAWOWYMI 20 ZŁ!
Jak coś to jest już plugin które ma takie same komendy tyle że on daje złoto, brąz i żelazo, a nie umiem tego zmienić, a i jeszcze badziewny sklep i nie ma ulepszania więc dlatego chcę aby ktoś mi już napisał
JEŚLI NAPISAŁEŚ TEN PLUGIN TO CHCĘ MIEĆ PEWNOŚĆ ŻE ON DZIAŁA WIĘC NAGRAJ FILMIK (nie musisz mówić) JAK WPISUJESZ WSZYTSKIE KOMENDY ITD. LUB WYŚLIJ MI PLUGIN - JA GO PRZETESTUJE I JEŻELI BĘDZIE DZIAŁAĆ TO ZAPŁACĘ (jak będziesz chciał XDDD), a jak nie będzie działał to wyślę ci loga serwera, błędy w konsoli Ty je poprawisz i jak bedzie już działał plugin to Ci zapłacę
PS: Jeśli przeoczyłem jakąś komendę to proszę o poinformowanie mnie i dodanie jej
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi