Skocz do zawartości
  • 0

Plugin na bedwars

SmoczyCień
 Udostępnij

Pytanie

Hej
Czy znalazłby się ktoś taki kto mógłby mi napisać plugin/skrypt na Bedwarsy?

Chcę żeby plugin/skrypt wyglądał następująco:

- Wchodzenie na arene przez tabliczkę 

*[Bedwars]

* <Nazwa Areny>

+ Tabliczka gdy arena jest zbudowana:

*[Bedwars] (jasny czerwony)

*<W trakcie (pomarańczowy)/Oczekujące(jasno zielony)>

*<Gracze na arenie/Max Players>

*<Nazwa areny>(czarny)

- Sklep GUI (taki jak na Hypixelu)

- Ulepszenia GUI (takie jak na Hypixelu)

- Generatory: żelaza, złota, diamentów oraz emeraldów

- Komendy:

*/bw admin <Nazwa areny> add - dodaje arene

*/bw admin <Nazwa areny> pos1 - ustawia 1 pozycję gry bedwars

*/bw admin <Nazwa areny> pos2 - ustawia 2 pozycje gry bedwars

*/bw admin <Nazwa areny> spec - ustawia spawn gdzie ma się respić gracz po zginięciu gdy jest na trybie spectatora i ma te 5 sekund na zrespienie się

*/bw admin <Nazwa areny> lobby - ustawia lobby czyli tam gdzie się czeka na rozpoczęcie areny (czyli klikasz w tabliczkę i Ciebie tutaj juz teleportuje)

*/bw admin <Nazwa areny> team add <Nazwa teamu> <Max Player> - dodaje Team

*/bw admin <Nazwa areny> team bed <Nazwa teamu> - Dodaje łóżko drużyny

*/bw admin <Nazwa areny> team spawn <Nazwa teamu> - Ustawia spawn drużyny

*/bw admin <Nazwa areny> team sklep <Nazwa teamu> #żeby dawało np. niebieskiej drużynie niebieską wełnę a nie białą lub inną - ustawia NPC(osadnika) który ma GUI i sprzedaje Ci itemy

*/bw admin <Nazwa areny> team ulepszenia #nwm czy tu trzeba nazwe Teamu więc zrób tak jak uważasz - ustawia NPC(osadnika) który ma GUI i ulepsza Twoje bronie, zbroje itd.

*/bw admin <Nazwa areny> generator <iron | gold | diamond | emerald> - ustawia generator

*/bw admin <Nazwa areny> edit - edytuje arene

*/bw admin <Nazwa areny> save - zapisuje arene

*/bw admin <Nazwa areny> option weather <slonce | deszcz | burza> - reguluje jaka ma być pogoda na arenie gdy trwa rozgrywka 

*/bw admin <Nazwa areny> option time <dzien | noc | wschod | zachod> - reguluje jaki ma być czas na arenie gdy trwa rozgrywka

*/bw admin spawn - ustawia spawn czyli tam gdzie są wszytskie tabliczki i się wybiera arene gdzie ma się zagrać

*/bw admin reload - przeładowuje plugin

- Jak ktoś umrze to żeby miał 5 sekund cooldownu

- Na rozpoczęciu gry ma być 60 sekund, gdy będzie połowa osób to ma PRZYSPIESZYĆ do 30 sekund chyba że jest mniej już niż 30 skund to wtedy nic, a gdy będzie 3/4 osób to 20 sekund, i taka sama zasada że jak jest mniej niż 20 sekund to nic a jak jest full graczy to na 10 sekund ma być (chyba że jest mniej ludzi)

- Prefix pluginu ma być: &8&l[&0&lS&5&lD&8&l]  &4&lBed&f&lWars &7&l>> &r<wiadomość> #np. Gra rozpocznie się za 30 sekund #dałem &r żeby nie była wiadomość już pogrubiona

DODATKOWO (Nie zależy mi na tym aż tak bardzo):

- Jakieś karnety bojowe dla rang premium (żebym mógł zmienić w pliku karnety.yml lub permisje.yml)

- Jak Ci się chcę to możesz zrobić tak żeby mozna było wybierać team
Jestem gotów zapłacić - cena do ustalenia (Proponuje ok. 10 zł PSC/INNE NARZĘDZIE(to zależy kiedy XD))
Za DODATKOWE rzeczy mg zapłacić RAZEM Z PODSTAWOWYMI 20 ZŁ!

Jak coś to jest już plugin które ma takie same komendy tyle że on daje złoto, brąz i żelazo, a nie umiem tego zmienić, a  i jeszcze badziewny sklep i nie ma ulepszania więc dlatego chcę aby ktoś mi już napisał :)

JEŚLI NAPISAŁEŚ TEN PLUGIN TO CHCĘ MIEĆ PEWNOŚĆ ŻE ON DZIAŁA WIĘC NAGRAJ FILMIK (nie musisz mówić) JAK WPISUJESZ WSZYTSKIE KOMENDY ITD. LUB WYŚLIJ MI PLUGIN - JA GO PRZETESTUJE I JEŻELI BĘDZIE DZIAŁAĆ TO ZAPŁACĘ (jak będziesz chciał XDDD), a jak nie będzie działał to wyślę ci loga serwera, błędy w konsoli Ty je poprawisz i jak bedzie już działał plugin to Ci zapłacę ;)

PS: Jeśli przeoczyłem jakąś komendę to proszę o poinformowanie mnie i dodanie jej ;)

Edytowane przez SmoczyCień

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...