Skocz do zawartości
  • 1

Skrypt na Customowe Itemy

Pytanie

Witam, chciałbym prosić o napisanie Skryptu na Crafting Customowych itemów z Customowych itemów (Wiem, że brzmi to dziwnie) W dużym skrócie z 4 netherite scrapów i 4 emeraldów craftujecie 1 emerald o nazwie "Magiczny Emerald" i z 5 Takich Magicznych Emeraldów, możecie scraftować helm, który ma protection 5 i nie da się go wcale włożyć do kowadła etc. Wiem, że to ciężkie zadanie, ale z góry dziękuję

https://skript.pl/temat/48531-skrypt-na-customowe-itemy/

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
W dniu 5.05.2021 o 15:06, TheNetherPL napisał:

Witam, chciałbym prosić o napisanie Skryptu na Crafting Customowych itemów z Customowych itemów (Wiem, że brzmi to dziwnie) W dużym skrócie z 4 netherite scrapów i 4 emeraldów craftujecie 1 emerald o nazwie "Magiczny Emerald" i z 5 Takich Magicznych Emeraldów, możecie scraftować helm, który ma protection 5 i nie da się go wcale włożyć do kowadła etc. Wiem, że to ciężkie zadanie, ale z góry dziękuję

chyba do zrobienia:

on load:
	register new shapeless recipe for emerald named "&2Magiczny Emerald" using netherite scrap, netherite scrap, netherite scrap, netherite scrap, emerald, emerald, emerald, emerald, air
	register new shaped recipe for diamond helmet of protection 5, unbreaking 3 named "&2Magiczny Helm" using emerald named "&2Magiczny Emerald", emerald named "&2Magiczny Emerald", emerald named "&2Magiczny Emerald", emerald named "&2Magiczny Emerald", air, emerald named "&2Magiczny Emerald", air, air, air
	register new shaped recipe for diamond chestplate of protection 5, unbreaking 3 named "&2Magiczny Napiersnik" using emerald named "&2Magiczny Emerald", air, emerald named "&2Magiczny Emerald", emerald named "&2Magiczny Emerald", emerald named "&2Magiczny Emerald", emerald named "&2Magiczny Emerald", emerald named "&2Magiczny Emerald", emerald named "&2Magiczny Emerald", emerald named "&2Magiczny Emerald"
	register new shaped recipe for diamond leggings of protection 5, unbreaking 3 named "&2Magiczne Spodnie" using emerald named "&2Magiczny Emerald", emerald named "&2Magiczny Emerald", emerald named "&2Magiczny Emerald", emerald named "&2Magiczny Emerald", air, emerald named "&2Magiczny Emerald", emerald named "&2Magiczny Emerald", air, emerald named "&2Magiczny Emerald"
	register new shaped recipe for diamond boots of protection 5, unbreaking 3 named "&2Magiczne Buty" using air, air, air, emerald named "&2Magiczny Emerald", air, emerald named "&2Magiczny Emerald", emerald named "&2Magiczny Emerald", air emerald named "&2Magiczny Emerald"

Myślę że pomogłem, siedziałem nad typ z 10 minut - NIE LICZĄC PRZERW XD
Nie jestem pewny czy zadziałają emeraldy - te emerald named "...", emerald named "",

Nie ma za co :)

https://skript.pl/temat/48531-skrypt-na-customowe-itemy/#findComment-303587

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...