radziu__ 0 Opublikowano 1 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2021 Witam, chciałbym zrobić w Skripcie coś takiego że: - generuje losową liczbę sekund - odliczanie do tej liczby na pasku poziomu. Życzę miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skiuel 18 Opublikowano 1 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2021 command /odliczanie: trigger: set {_ran} to random integer beetwen 1 to 100 set {_numerIteracji} to 1 loop {_ran} times: set the player's level to {_numerIteracji} add 1 to {_numerIteracji} wait 1 second set the player's lvl to 0 Nie testowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radziu__ 0 Opublikowano 1 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 maja 2021 1 minutę temu, Skiuel napisał: command /odliczanie: trigger: set {_ran} to random integer beetwen 1 to 100 set {_numerIteracji} to 1 loop {_ran} times: set the player's level to {_numerIteracji} add 1 to {_numerIteracji} wait 1 second set the player's lvl to 0 Nie testowałem Zaraz przetestuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skiuel 18 Opublikowano 1 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2021 4 minuty temu, radziu__ napisał: Zaraz przetestuje. command /odliczanie: trigger: set {_ran} to random integer between 1 and 100 set {_numerIteracji} to 1 loop {_ran} times: set player's level to {_numerIteracji} add 1 to {_numerIteracji} wait 1 second poprawiłem trochę i to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radziu__ 0 Opublikowano 1 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 maja 2021 10 minut temu, Skiuel napisał: command /odliczanie: trigger: set {_ran} to random integer between 1 and 100 set {_numerIteracji} to 1 loop {_ran} times: set player's level to {_numerIteracji} add 1 to {_numerIteracji} wait 1 second poprawiłem trochę i to działa Da się zrobić żeby to liczyło z liczby wylosowanej do 0 i gdy jest 0 to wysyla wiadomość koniec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skiuel 18 Opublikowano 1 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2021 34 minuty temu, radziu__ napisał: Da się zrobić żeby to liczyło z liczby wylosowanej do 0 i gdy jest 0 to wysyla wiadomość koniec? Z liczby wylosowanej do 0? Co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radziu__ 0 Opublikowano 1 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 maja 2021 1 minutę temu, Skiuel napisał: Z liczby wylosowanej do 0? Co? Nie, chodzi mi o to że Wylosowalo 50 No to 49 48 47 ... Koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Skiuel 18 Opublikowano 1 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2021 1 minutę temu, radziu__ napisał: Nie, chodzi mi o to że Wylosowalo 50 No to 49 48 47 ... Koniec No to było napisać, że chcesz aby się odliczało w dół XD Pewnie że się da: command /odliczanie: trigger: set {_ran} to random integer between 1 and 100 set {_numerIteracji} to {_ran} loop {_ran} times: set player's level to {_numerIteracji} subtract 1 from {_numerIteracji} wait 1 second send "koniec" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radziu__ 0 Opublikowano 1 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 maja 2021 5 minut temu, Skiuel napisał: No to było napisać, że chcesz aby się odliczało w dół XD Pewnie że się da: command /odliczanie: trigger: set {_ran} to random integer between 1 and 100 set {_numerIteracji} to {_ran} loop {_ran} times: set player's level to {_numerIteracji} subtract 1 from {_numerIteracji} wait 1 second send "koniec" Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
radziu__ 0
Witam,
chciałbym zrobić w Skripcie coś takiego że:
- generuje losową liczbę sekund
- odliczanie do tej liczby na pasku poziomu.
Życzę miłego dnia.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi