Sponge_pl 0 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 Dzień dobry, Przychodzę tutaj z ogromną prośbą o zbanowanie: Glitchtrap, DX_IT, Kormic, Kosmarus_2011, bludis, i wszystkich innych których brali udział w mojej rozmowie z dnia 27.04.2021 r. ok. godzin po 15 do ok. 17 Dowody wysyłam Panu Libter na wiadomości prywatnej i jeśli moja sprawa nie będzie rozpatrzona będę zgłaszał to wyżej. Rozmowa zaczęła się normalnie zapytałem jak w programie Visual Studio Code dodać podpowiadanie składni. Nadal nie dostałem odpowiedzi. Nawet załozyłem nowy post i tam też nikt nie odpowiedział. Potem doszło do ozdzywek typu: "znajdz w necie", "Sam se poszukaj", "50zł za odpowiedz" itp. W środku rozmowy gracze zaczęli się smiać ze wszystkiego co pisze. Na koniec nikt mi nie chciał pomoc w tej sprawie. Proszę wszystkich co to czytają o nagłośnienie tej sprawy i nie będę tolerować takiego podejścia do gracza. Moja opinia o tym serwerze jest bardzo negatywna, są tutaj bardzo toxic gracze i gracze którzy nie są nauczeni życia. Umieją tylko wyzywać. W szczególności Kormic. Jeśli mam wysłać komuś screeny proszę o pisanie. Pozdrawiam Sponge_pl Glicz i oskarus2011 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 Skargę pozostawiam bez dalszego biegu z powodu zbanowania skarżącego za toksyczne zachowanie na Discordzie, a wystarczyło cierpliwie poczekać na rozstrzygnięcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi