Witam. Dzisiaj chciałem zrobić skrypt na naprawę ekwipunku dla rangi vip i gracz w różnych cenach za pomocą komendy, ale mam pewien problem bo nie wiem co zrobić, żeby gracz lub vip, który ma mniej $ niż kosztuje naprawa to żeby mu nie naprawiało.
Tutaj jest skrypt:
command /naprawa:
trigger:
if player has permission "naprawa.vip":
remove 75 from player's money
send "&f&l[&2Naprawa &5&lVIP&f&l]&6 Naprawiono caly ekwipunek!" to player
loop all items in player's inventory:
if loop-item's type is not player head:
repair loop-item
else:
remove 200 from player's money
send "&f&l[&2Naprawa&f&l]&6 Naprawiono caly ekwipunek!" to player
loop all items in player's inventory:
if loop-item's type is not player head:
repair loop-item
Pytanie
yt987 0
Witam. Dzisiaj chciałem zrobić skrypt na naprawę ekwipunku dla rangi vip i gracz w różnych cenach za pomocą komendy, ale mam pewien problem bo nie wiem co zrobić, żeby gracz lub vip, który ma mniej $ niż kosztuje naprawa to żeby mu nie naprawiało.
Tutaj jest skrypt:
command /naprawa: trigger: if player has permission "naprawa.vip": remove 75 from player's money send "&f&l[&2Naprawa &5&lVIP&f&l]&6 Naprawiono caly ekwipunek!" to player loop all items in player's inventory: if loop-item's type is not player head: repair loop-item else: remove 200 from player's money send "&f&l[&2Naprawa&f&l]&6 Naprawiono caly ekwipunek!" to player loop all items in player's inventory: if loop-item's type is not player head: repair loop-itemWstawiam kod w code.
Notatka dodana przez CountingDogs
https://skript.pl/temat/48330-skrypt-na-naprawa/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi