â—„ZiBaDiZajnâ–º 7 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2014 Witam jestem dość nowy w skryptach więc mam pytanie jak zrobić że np po wpisaniu komendy /czysc wyczysci założoną zbroje z gracza? Z góry dzięki! :ph34r: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PrzypalonyOmlet 35 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2014 command /czysc: trigger: set boots of player to air set leggings of player to air set chestplate of player to air set helmet of player to air â—„ZiBaDiZajnâ–º 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 â—„ZiBaDiZajnâ–º 7 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2014 command /czysc: trigger: set boots of player to air set leggings of player to air set chestplate of player to air set helmet of player to airDziekuje za bardzo szybką odpowiedz do zamknięcia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żyraf 170 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia. Powód: UP Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
â—„ZiBaDiZajnâ–º 7
Witam jestem dość nowy w skryptach więc mam pytanie jak zrobić że np po wpisaniu komendy /czysc wyczysci założoną zbroje z gracza? Z góry dzięki! :ph34r:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi