Witam, mam pytanie i w sumie tez prośbę..
W jaki sposób mogę zrobić taki efekt na armor standzie, zeby po kliknieciu wykonywal komendę i nie dalo się go zniszczyc
Próbowałem coś z command blockami, ale nadal czegoś brakuje..
Uzywalem takich komend.. znalazlem je u kogoś w opisie pod poradnikiem: - /execute if entity @p[scores={Villager=1}] run i tutaj nie wiem co wpisac zeby po kliknieciu otwierało np sklep z pluginu shopgui+
- /scoreboard players set @p Villager 0
- /execute as @e[type=minecraft:armor_stand,distance=..5] at @s run summon villager ~ ~ ~ {Invulnerable:1,Silent:1,NoAI:1,ActiveEffects:[{Id:14,Amplifier:0,Duration:999999}],Profession:1,Career:1,CareerLevel:5,ShowParticles:0b,Offers:{}}
Nie wiem czy w dobrym dziale piszę, ale jesli ktoś się na tym zna to by mi wytłumaczył co i jak?
Pytanie
Kerkeruk 0
Witam, mam pytanie i w sumie tez prośbę..
W jaki sposób mogę zrobić taki efekt na armor standzie, zeby po kliknieciu wykonywal komendę i nie dalo się go zniszczyc
Próbowałem coś z command blockami, ale nadal czegoś brakuje..
Uzywalem takich komend.. znalazlem je u kogoś w opisie pod poradnikiem:
- /execute if entity @p[scores={Villager=1}] run i tutaj nie wiem co wpisac zeby po kliknieciu otwierało np sklep z pluginu shopgui+
- /scoreboard players set @p Villager 0
- /execute as @e[type=minecraft:armor_stand,distance=..5] at @s run summon villager ~ ~ ~ {Invulnerable:1,Silent:1,NoAI:1,ActiveEffects:[{Id:14,Amplifier:0,Duration:999999}],Profession:1,Career:1,CareerLevel:5,ShowParticles:0b,Offers:{}}
Nie wiem czy w dobrym dziale piszę, ale jesli ktoś się na tym zna to by mi wytłumaczył co i jak?
https://skript.pl/temat/48164-klikalny-armor-stand/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi