_Hezer_ 1 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 Witam mam problemy z tym skryptem i nie wiem co jest z nim nie tak. Zdjęcia errorów: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Skrypt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thesochac 3 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 powinno teraz wszystko działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Hezer_ 1 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 4 godziny temu, thesochac napisał: powinno teraz wszystko działać Nie działa. Dalej ten sam błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 3 minuty temu, _Hezer_ napisał: Nie działa. Dalej ten sam błąd. Proszę podaj: Wersję Skripta Silnik i wersję serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Hezer_ 1 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 42 minuty temu, Glitchtrap napisał: Proszę podaj: Wersję Skripta Silnik i wersję serwera 2.2-snapshot spigot 1.8.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 2 minuty temu, _Hezer_ napisał: 2.2-snapshot spigot 1.8.8 No więc: Pobierz tego skripta Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zapisz swoje skrypty na swój komputer Usuń folder "Skript" Zrestartuj serwer Wgraj swoje skrypty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Hezer_ 1 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 10 minut temu, Glitchtrap napisał: No więc: Pobierz tego skripta Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zapisz swoje skrypty na swój komputer Usuń folder "Skript" Zrestartuj serwer Wgraj swoje skrypty Teraz jak mam tego skripta zaden skrypt mi nie działa. Oto error w konsoli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 Teraz, _Hezer_ napisał: Teraz jak mam tego skripta zaden skrypt mi nie działa. Oto error w konsoli: Ah, no tak, najprawdopodobniej to wina SkQuery. Tu Ci daję linka do pobrania SkQuery na 1.8.8 -> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Hezer_ 1 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 8 minut temu, Glitchtrap napisał: Ah, no tak, najprawdopodobniej to wina SkQuery. Tu Ci daję linka do pobrania SkQuery na 1.8.8 -> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! <- Niby wszystko działa ale 3 skrypty nie działają. Pierwszy skrypt: Drugi skrypt: Trzeci skrypt: Error pierwszego skrypta: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Error drugiego skrypta: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! A trzeci skrypt niby nie ma errorów ale jest po 16 i nie można kłaść tnt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 Ten temat został zamknięty. Na prośbę autora. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_Hezer_ 1
Witam mam problemy z tym skryptem i nie wiem co jest z nim nie tak.
Zdjęcia errorów:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Skrypt:
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi