_Hezer_ 1 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 Witam, mam taki problem z dwoma pluginami skript-reflect i skellet. Jak je wgrywam i wpisuje komendę /pl są na czerwono. Te addony mi są mega potrzebne. paperspigot 1.8.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoSaTuGRA 14 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 4 godziny temu, _Hezer_ napisał: Witam, mam taki problem z dwoma pluginami skript-reflect i skellet. Jak je wgrywam i wpisuje komendę /pl są na czerwono. Te addony mi są mega potrzebne. Jeśli instalowałeś najnowsze wersje tych dodatków, to spróbuj zainstalować starsze wersje. Pobieraj stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_Hezer_ 1
Witam, mam taki problem z dwoma pluginami skript-reflect i skellet. Jak je wgrywam i wpisuje komendę /pl są na czerwono. Te addony mi są mega potrzebne.
paperspigot 1.8.8
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi