_Hezer_ 1 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 Witam, mam taki problem z dwoma pluginami skript-reflect i skellet. Jak je wgrywam i wpisuje komendę /pl są na czerwono. Te addony mi są mega potrzebne. paperspigot 1.8.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoSaTuGRA 14 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 4 godziny temu, _Hezer_ napisał: Witam, mam taki problem z dwoma pluginami skript-reflect i skellet. Jak je wgrywam i wpisuje komendę /pl są na czerwono. Te addony mi są mega potrzebne. Jeśli instalowałeś najnowsze wersje tych dodatków, to spróbuj zainstalować starsze wersje. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_Hezer_ 1
Witam, mam taki problem z dwoma pluginami skript-reflect i skellet. Jak je wgrywam i wpisuje komendę /pl są na czerwono. Te addony mi są mega potrzebne.
paperspigot 1.8.8
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi