Norbi353 3 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 Witaj! Tak jak pisze w temacie potrebuje skryptu ktory bedzie dawal graczowi po wejsciu na serwer kit Kity są oczywiście w essensials "/kit gracz" W skrócie gracz po wejsciu na serwer ma dosctac kit gracz Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KsiazeZeBajki_OG 0 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 W Essentials możesz ustawić to bez skryptu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Po-Co-Mi-To 0 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 Hej właśnie też czegoś takiego szukam @KsiazeZeBajki_OGjaka to jest opcja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi353 3 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 ja nie moge znalesc tej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elitekarolixyt 3 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 on first join: execute player command "kit gracz" Pomoglem? VOTE W GÓRĘ Wstawiam kod w code. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi353 3 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 ale zrob tak zeby raz było takie to ja tez napisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elitekarolixyt 3 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 jak raz? wytlumacz bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Po-Co-Mi-To 0 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 Ale jest ON FIRST JOIN A ON FIRST JOIN - przy pierwszym dołączeniu Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elitekarolixyt 3 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 czyli ze jest jak gracz wejdzie PIERWSZY raz to dostanie kit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Po-Co-Mi-To 0 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 ALe za drugim razem juz nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elitekarolixyt 3 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 ma dawać kit ciągle po dołączeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Po-Co-Mi-To 0 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi353 3 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 po 2 tenskrypt trch zly ja bym zrobił takie cos bardzziej bedzie dzialac cprzerob moja wersjie: on join: if player has permission "join.gracz": execute console command "kit gracz %player%" Wstawiam kod w code. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Po-Co-Mi-To 0 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 Tylko 1 przy pierwszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elitekarolixyt 3 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 jak tak to on join: execute player command "kit gracz" Wstawiam kod w code. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi353 3 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 Jak gracz wbije 1 raz na serwa daje mu kit jak zginie albo dolaczy 2 raz to juz nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Po-Co-Mi-To 0 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 to tam musisz dodać on FIRST JOIN zamiast on join Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi353 3 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 napisalem calos colosc first join: if player has permission "join.gracz": execute console command "kit gracz %player%" Wstawiam kod w code. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Po-Co-Mi-To 0 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 chyba ON FIRST JOIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Norbi353 3 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 testowalem i dziala dasz glos na tak? Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Norbi353 3
Witaj!
Tak jak pisze w temacie potrebuje skryptu ktory bedzie dawal graczowi po wejsciu na serwer kit
Kity są oczywiście w essensials
"/kit gracz"
W skrócie gracz po wejsciu na serwer ma dosctac kit gracz
Z góry dziękuje
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi