Tecz00nia 0 Opublikowano 11 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2021 Witam, mam pewien problem. Mianowicie nie działa mi pvp na serwerze minecraft. Sprawdzałem wszystkie configi pluginów i nic to nie dało. Nigdzie nie było wyłączonego pvp. w pliku server.properties jest ustawione pvp=true, więc nie wiem co może być problemem. Zostawiam moją listę pluginów na dole. AuthMe, BetterRTP, DamianAutoMSG, Enchant, Essentials, EssentialsChat, EssentialsSpawn, Gildie (FunnyGuilds), MaxBans, Multiverse-Core, PermissionsEx, ServerMOTD,Shopkeepers, skDragon, SkQuery, Skript, UltimateStone, WolfSk, WorldEdit, WorldGuard. Wszystkie te pluginy są zaznaczone na zielono, czyli działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 11 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2021 Ten temat został przeniesiony. Jesteś pewien, że nie jesteś na jakimś regionie z wg na którym masz zablokowane pvp? Sprawdź czy w ustawieniach świata multiverse core masz włączone pvp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tecz00nia 0 Opublikowano 11 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2021 O tym szczerze nie pomyślałem. Nie grzebałem w multiverse core, więc nie powinno tam pvp powinno być włączone domyślnie. Za chwilkę sprawdzę. Udało się! Dzięki wielkie! To o to dokładnie chodziło. Jeszcze raz dzięki wielkie Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 11 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tecz00nia 0
Witam,
mam pewien problem. Mianowicie nie działa mi pvp na serwerze minecraft.
Sprawdzałem wszystkie configi pluginów i nic to nie dało. Nigdzie nie było wyłączonego pvp.
w pliku server.properties jest ustawione pvp=true, więc nie wiem co może być problemem.
Zostawiam moją listę pluginów na dole.
AuthMe, BetterRTP, DamianAutoMSG, Enchant, Essentials, EssentialsChat, EssentialsSpawn, Gildie (FunnyGuilds),
MaxBans, Multiverse-Core, PermissionsEx, ServerMOTD,Shopkeepers, skDragon, SkQuery, Skript, UltimateStone, WolfSk, WorldEdit, WorldGuard.
Wszystkie te pluginy są zaznaczone na zielono, czyli działają
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi