Siemka, titlowi da się zmienić czas fade in i fade out taką komendą: title %player% times 0 9999 0; jak to zrobić w skripcie bo execute console command mi coś nie działa :c
Na dodatek jak wykonać komendę title %player% title {"text":"\uEff1"} bo chcę wyswietlić chiński napis z okazji eventu nowy rok china na titlu i jak używam tej komendy git, a jak zrobię send title coś tam "\uEff1" to wypisuje mi jakby tekst zamiast znaku.
Udalo mi się już rozwiązać zrobiłem tak po prostu
send title "" to player for 20 seconds with fadein 5 seconds and fade out 5 seconds
Pytanie
MineRP 17
Siemka, titlowi da się zmienić czas fade in i fade out taką komendą: title %player% times 0 9999 0; jak to zrobić w skripcie bo execute console command mi coś nie działa :c
Edytowane przez MineRPNa dodatek jak wykonać komendę title %player% title {"text":"\uEff1"} bo chcę wyswietlić chiński napis z okazji eventu nowy rok china na titlu i jak używam tej komendy git, a jak zrobię send title coś tam "\uEff1" to wypisuje mi jakby tekst zamiast znaku.
Udalo mi się już rozwiązać zrobiłem tak po prostu
send title "" to player for 20 seconds with fadein 5 seconds and fade out 5 seconds
https://skript.pl/temat/47885-title/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi