LeviBoyPL 161 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2014 Hej, jestem Levi, witam wszystkich bardzo serdecznie.Mam na imie Natan.W maju skoncze 16 lat.Z skriptem bawie sie od niedawna, napialem juz kilka prostych skriptow, nadal myla mi sie te wszystkie "on" czy "of" wiec jesli popelnie taki blad to przepraszam.Ogolnie to lubie siedziec w pluginach i to wszystko konfigurowac.Pewnie za jakis czas otworze serwer MG, juz sk i pl gotowe tylko areny i pluiny pod MG zostaly.Jesli chcecie wiedziec cos wiecej o mnie komentujcie, a ja napewno sie tu odezwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzypalonyOmlet 35 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2014 Cześć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyraf 170 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 Witamy i życzymy miłego korzystania z forum ;3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy 548 Opublikowano 11 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2014 Hejka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi