hyhy123455 0 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 witam napisze ktoś mi skrypt nwm jak to opisać Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - gracz posiada tą głowe nazwaną "&b&lBoster Tier 1" gdy gracz położy głowę na ziemi to ona zniknie i wykona komendę dla gracza który użył boster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 9 godzin temu, hyhy123455 napisał: witam napisze ktoś mi skrypt nwm jak to opisać Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - gracz posiada tą głowe nazwaną "&b&lBoster Tier 1" gdy gracz położy głowę na ziemi to ona zniknie i wykona komendę dla gracza który użył boster on place: if event-block is skull of ("NazwaGlowki" prased as offline player) named "&b&lBoster Tier 1": remove 1 skull of ("NazwaGlowki" prased as offline player) named "&b&lBoster Tier 1" from player loop all players: send "Wiadomosc" to loop-player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 622 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 57 minut temu, xXx_Xpedii_xXx napisał: loop all players: send "Wiadomosc" to loop-player Skąd to wymyśliłeś? Godzinę temu, xXx_Xpedii_xXx napisał: remove 1 skull of ("NazwaGlowki" prased as offline player) named "&b&lBoster Tier 1" from player co Po postawieniu anuluj event i ustaw set player's tool to (item amount of player's tool - 1) of player's tool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 6 minut temu, CoFFeIN04 napisał: Skąd to wymyśliłeś? co Po postawieniu anuluj event i ustaw set player's tool to (item amount of player's tool - 1) of player's tool To 1 albo mi sie pomyliło albo edytował temat nwm. wydawało mi się że coś ma się do wszystkich wysłać. Mój błąd sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hyhy123455 0
witam napisze ktoś mi skrypt nwm jak to opisać
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - gracz posiada tą głowe nazwaną "&b&lBoster Tier 1"
gdy gracz położy głowę na ziemi to ona zniknie i wykona komendę dla gracza który użył boster
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi