AdasAdasiek 2 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 Witam, chcialem zrobic skrypt na sejf, ale nie wiem jak to zrobic, miedzy innymi chce aby bylo w nim - Zapisywanie na dany swiat (Na dany swiat jest inny sejf, np. na swiecie survival gracz ma "5diamentow" ale na megadropie ma 5koksów nie mowie aby graczowi takie cos dalo na start. - Admin moze otworzyc sejf innego gracza (Wymaga permisii dla admina) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbiros 20 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 A dokładniej? To się ma otwierać komendą czymść? Jakaś ilość slotow coś? Opisz to ogólniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AdasAdasiek 2
Witam, chcialem zrobic skrypt na sejf, ale nie wiem jak to zrobic, miedzy innymi chce aby bylo w nim
- Zapisywanie na dany swiat (Na dany swiat jest inny sejf, np. na swiecie survival gracz ma "5diamentow" ale na megadropie ma 5koksów
nie mowie aby graczowi takie cos dalo na start.
- Admin moze otworzyc sejf innego gracza (Wymaga permisii dla admina)
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi