FaczikPL 11 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 (edytowane) Link z opisem problemu w filmie → LINK (opis problemu jest w filmiku dlatego że łatwiej jest mi opisać ten problem) Edytowane 29 marca 2021 przez FaczikPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KaWaNoS 24 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 Nie rozumiem sensu robienia skrypta na whiteliste. Przecież to jest domyślna komenda na każdym serwerze. Ale jeżeli już chcesz to zablokuj możliwość wejścia na serwer graczom, którzy nie mają opa. Z tego co widzę na filmie warunek jest źle napisany, powinno być poprostu: if player is op: KoSaTuGRA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 29 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 10 minut temu, KaWaNoS napisał: Nie rozumiem sensu robienia skrypta na whiteliste. Przecież to jest domyślna komenda na każdym serwerze. Ale jeżeli już chcesz to zablokuj możliwość wejścia na serwer graczom, którzy nie mają opa. Z tego co widzę na filmie warunek jest źle napisany, powinno być poprostu: if player is op: Wiem że twoim zadaniem nie ma ale moim zdaniem jest sens pisania skryptu na whiteliste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FaczikPL 11
Link z opisem problemu w filmie → LINK (opis problemu jest w filmiku dlatego że łatwiej jest mi opisać ten problem)
Edytowane przez FaczikPLOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi