froxie152 0 Opublikowano 28 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2021 pomocy mam script plugin, jest na zielono ale nie działa mam zrobioną komęde życie a jej nie ma a gdy chce coś wpisać np. sk reolad to mi sie wyświetla /skript help a gdy pisze skript help to mi sie wyświetla znów wyświetla text script help pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WIZIBANG 27 Opublikowano 28 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2021 1 minutę temu, froxie152 napisał: pomocy mam script plugin, jest na zielono ale nie działa mam zrobioną komęde życie a jej nie ma a gdy chce coś wpisać np. sk reolad to mi sie wyświetla /skript help a gdy pisze skript help to mi sie wyświetla znów wyświetla text script help pomocy Skąd pobrałeś skripta i na jakiej wersji serwera grasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 332 Opublikowano 28 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2021 Pokaż /ver oraz /ver skript. Wpisywałeś /reload? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
froxie152 0
pomocy mam script plugin, jest na zielono ale nie działa mam zrobioną komęde życie a jej nie ma a gdy chce coś wpisać np. sk reolad to mi sie wyświetla /skript help a gdy pisze skript help to mi sie wyświetla znów wyświetla text script help pomocy
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi