Delivetator 6 Opublikowano 27 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2021 (edytowane) Oto i mój przepiękny kod na drop. Wymagane pluginy: - Skript - Skellett I chyba więcej żadnych, ale ja mam prawie wszystkie dodadki do skryptów, a więc jak będziecie mieli jakiś problem to wgrajcie: - WildSkript - SkQuery - SkRayFall Edytowane 29 marca 2021 przez Delivetator Glicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 27 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSaTuGRA 14 Opublikowano 27 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2021 Nie rozumiem, dlaczego dałeś każdy procent do innego on mine. Wrzuć to do jednego Błędy jakie znalazłem: 1. || w lore nie działa poprawnie lepie użyć "line 1" and "line2" .... 2. Wyłączając drop redstone na chat pokazuje się, że wyłączyliśmy drop węgla 3. W drop włącz jest zamiast emeralda diamentowy hełm 4. Jak już piszesz po polsku to zmień napis "...serverowa" na serwerowa 5. set block to air jest niepotrzebne jak cos to clear drop Pomysły: 1. Zrób to w 1 gui 2. Dodaj do gui wszystkie itemy jakie można trafić Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delivetator 6 Opublikowano 28 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 marca 2021 15 godzin temu, KoSaTuGRA napisał: || w lore nie działa poprawnie lepie użyć "line 1" and "line2" .... 2. Wyłączając drop redstone na chat pokazuje się, że wyłączyliśmy drop węgla 3. W drop włącz jest zamiast emeralda diamentowy hełm 4. Jak już piszesz po polsku to zmień napis "...serverowa" na serwerowa 5. set block to air jest niepotrzebne jak cos to clear drop Napisałem ze dzisiaj dam działająca wersję 15 godzin temu, KoSaTuGRA napisał: || w lore nie działa poprawnie lepie użyć "line 1" and "line2" .... Na jakiej wersji masz serwer oraz plugin skript Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 28 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2021 6 minut temu, Delivetator napisał: Na jakiej wersji masz serwer oraz plugin skript Ale to po prostu nie działa i już wiele osób miało z tym problem, dlatego tak jak pisał, zamień na '"linijka 1", "linijka 2" and "linijka 3"'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSaTuGRA 14 Opublikowano 28 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2021 (edytowane) 12 minut temu, Delivetator napisał: Napisałem ze dzisiaj dam działająca wersję Nie no luźno. 12 minut temu, Delivetator napisał: Na jakiej wersji masz serwer oraz plugin skript Serwer spigot 1.16.5 Skript najnowszy Wiele osób miało problem z || więc lepiej użyć po prostu "linijka1" and "linijka2" and ..... Czekam na kolejną wersję Edytowane 28 marca 2021 przez KoSaTuGRA dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delivetator 6 Opublikowano 28 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 marca 2021 7 minut temu, KoSaTuGRA napisał: Wiele osób miało problem z || więc lepiej użyć po prostu "linijka1" and "linijka2" and ..... mi tak nie działa, mi działa || Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSaTuGRA 14 Opublikowano 28 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2021 1 minutę temu, Delivetator napisał: mi tak nie działa, mi działa || Jaką masz wersję skript? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delivetator 6 Opublikowano 28 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 marca 2021 3 godziny temu, Glitchtrap napisał: Ale to po prostu nie działa i już wiele osób miało z tym problem, dlatego tak jak pisał, zamień na '"linijka 1", "linijka 2" and "linijka 3"'. ja mam problem z tym "cos tam" and "cos tam" and... 3 godziny temu, KoSaTuGRA napisał: Jaką masz wersję skript? nie pamiętam ale jakąś starą Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSaTuGRA 14 Opublikowano 28 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2021 Od wersji 2.3 działa. Zaktualizuj sobie plugin, abyś miał więcej możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delivetator 6 Opublikowano 28 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 marca 2021 2 godziny temu, KoSaTuGRA napisał: Od wersji 2.3 działa. Zaktualizuj sobie plugin, abyś miał więcej możliwości ale jak biore wyższą wersję to jak wgrywam skrypty to mi nie wczytuje połowy komend 2 godziny temu, KoSaTuGRA napisał: Od wersji 2.3 działa. Zaktualizuj sobie plugin, abyś miał więcej możliwości Tak btw to ja z bukkita brałem tą wersję, a nwm gdzie znajdę wersję 2.3, więc jakbyś mógł podesłać linka Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSaTuGRA 14 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 W dniu 28.03.2021 o 11:45, Delivetator napisał: Tak btw to ja z bukkita brałem tą wersję, a nwm gdzie znajdę wersję 2.3, więc jakbyś mógł podesłać linka https://skunity.com/downloads Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delivetator 6 Opublikowano 29 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 Wersja poprawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSaTuGRA 14 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 2 godziny temu, Delivetator napisał: Wersja poprawiona 1. set block to air jest niepotrzebne 2. ponownie jest 11 tych samych eventów (wrzuć wszystko do jednego "on mine stone") 3. 314-367 prawdopodobnie źle wklejone 4. statystyki nie działają (nie masz add 1 to zmienna po wykopaniu) 5. Nie ma nigdzie możliwości zdobycia {lvl::%player%} , {punkty::%player%} 6. /poziom - jak już tak poszczególne poziomy rozpisałeś to else if zrób, bo kod czyta wszystko na raz, a tak będzie sprawdzał od góry do dołu, aż napotka odpowiedni warunek Pomysły: 1. 1 gui zamiast 3 2. postaraj się jakoś skrócić kod (użyć np. funkcji) 3. opisy do przedmiotów, żeby widoczne było, czy drop danego przedmiotu jest włączony W razie problemów pisz pv lub DC (podane w profilu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delivetator 6 Opublikowano 29 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 4 godziny temu, KoSaTuGRA napisał: 1. set block to air jest niepotrzebne 2. ponownie jest 11 tych samych eventów (wrzuć wszystko do jednego "on mine stone") 3. 314-367 prawdopodobnie źle wklejone 4. statystyki nie działają (nie masz add 1 to zmienna po wykopaniu) 5. Nie ma nigdzie możliwości zdobycia {lvl::%player%} , {punkty::%player%} 6. /poziom - jak już tak poszczególne poziomy rozpisałeś to else if zrób, bo kod czyta wszystko na raz, a tak będzie sprawdzał od góry do dołu, aż napotka odpowiedni warunek wszystko jest, mi dziala, a jak tobie nie dziala to sprobuj sobie na wersji 2.2 skripta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSaTuGRA 14 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 Godzinę temu, Delivetator napisał: wszystko jest, mi dziala, a jak tobie nie dziala to sprobuj sobie na wersji 2.2 skripta To nie zaktualizowałeś kodu na górze lub coś źle wkleiłeś Bez sensu pobierać starszą wersję Skripta. (mniej możliwości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delivetator 6 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2021 W dniu 29.03.2021 o 22:47, KoSaTuGRA napisał: To nie zaktualizowałeś kodu na górze lub coś źle wkleiłeś Bez sensu pobierać starszą wersję Skripta. (mniej możliwości ) Po pierwsze serwer na wersję 1.8.8, po drugie skript wersja 2.2 oraz dodadki które napisałem. Jeśli nie chcesz zmienić albo np przetestować np na localhoscie to nie dawaj swojej opini, i nie mów ze źle napisany, bo siedziałem nad tym kilka dni. KoSaTuGRA i Glicz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2021 1 minutę temu, Delivetator napisał: Po pierwsze serwer na wersję 1.8.8 No to pobierz skripta 2.5.3 na 1.8.8? Czy trudno wpisać skript 1.8 w google? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delivetator 6 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2021 2 godziny temu, Glitchtrap napisał: Czy trudno wpisać skript 1.8 w google? Dla niektorych moze tak xd, nie no. Ale bym musial caly skrypt pisac od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2021 24 minuty temu, Delivetator napisał: Dla niektorych moze tak xd, nie no. Ale bym musial caly skrypt pisac od nowa. nie, tylko kilka rzeczy byś zmienił. To, że ty masz prehistorycznego skripta, nie oznacza, że ktoś też go ma. Widocznie nie obchodzi Cię to, że u kogoś może źle działać, bo ty nie potrafisz przepisać na nowszego skripta radziuu7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi