mrowka1337 0 Opublikowano 24 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2021 Cześć, pobrałem plugin BlockParticles, ale nigdzie, na żadnym z launcherów minecraft, tych particlesów nie mam. Gdzie może to być wyłączone na serwerze. Uprzedzam, że particlese w mc mam włączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 693 Opublikowano 24 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2021 A czy jakieś inne particle są widoczne na serwerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrowka1337 0 Opublikowano 30 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2021 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrowka1337 0 Opublikowano 30 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2021 W sensie, są widoczne np,: particle strzal, pvp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mrowka1337 0
Cześć, pobrałem plugin BlockParticles, ale nigdzie, na żadnym z launcherów minecraft, tych particlesów nie mam. Gdzie może to być wyłączone na serwerze. Uprzedzam, że particlese w mc mam włączone.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi