Hej, chciałem ostatnio zrobić ox'a i jakiś teleport tam zrobic i w momencie w którym ustawiam lokacje "{oxspawn}" i wpisuje /oxtp bo to właśnie tam ma mnie tepać ta komenda, wyświetla mi się jedynie "an internal error occurred while attempting to preform this command" z nieznanej mi przyczyny.
Spigot 1.8.8
Skript 2.5.3 od matocolote
A jedyny dodatek to skRayFall 1.9.21.
Jak potrzebny kod to napiszcie.
Edit: Dodam jeszcze, że dzieje sie tak wszedzie przy jakichkolwiek próbach teleportacji w ustawione przeze mnie lokacje.
Pytanie
VulCaniK 2
Hej, chciałem ostatnio zrobić ox'a i jakiś teleport tam zrobic i w momencie w którym ustawiam lokacje "{oxspawn}" i wpisuje /oxtp bo to właśnie tam ma mnie tepać ta komenda, wyświetla mi się jedynie "an internal error occurred while attempting to preform this command" z nieznanej mi przyczyny.
Spigot 1.8.8
Skript 2.5.3 od matocolote
A jedyny dodatek to skRayFall 1.9.21.
Jak potrzebny kod to napiszcie.
Edytowane przez VulCaniKEdit: Dodam jeszcze, że dzieje sie tak wszedzie przy jakichkolwiek próbach teleportacji w ustawione przeze mnie lokacje.
https://skript.pl/temat/47180-nie-dzia%C5%82aj%C4%85-teleporty/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi