seriomaniak_pl 1 Opublikowano 20 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2021 (edytowane) Witam Potrzebuję skryptu który będzie sprawiał że osoby z nadaną czaszką będą traciły całe eq a osoby bez czaski tylko połowę eq a ranga patron traciła 25% nie ważne czy ma czaszkę . Skrypt na czaszki : Edytowane 20 marca 2021 przez seriomaniak_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbiros 20 Opublikowano 23 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2021 Chętnie się tym zajme ale mam kilka pytań: -czy czaszka ma się usuwać po śmierci? -czy ten ekwipunek ma być jakos wybierany? zbroja ma się liczyć? - i prosze opisz to dokładniej żebym mógł siąść i robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seriomaniak_pl 1 Opublikowano 24 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 marca 2021 22 godziny temu, Norbiros napisał: Chętnie się tym zajme ale mam kilka pytań: -czy czaszka ma się usuwać po śmierci? -czy ten ekwipunek ma być jakos wybierany? zbroja ma się liczyć? - i prosze opisz to dokładniej żebym mógł siąść i robić Czaszka jest już usuwana przez skrypt na czaszki Ma wypadać % całego eq łącznie ze zbroją Jeśli osoba ma czaszkę i zginie ma wypadać całe eq Jeśli osoba nie ma czaszki ma wypadać tylko połowa eq Jeśli osoba ma daną permisje (np. smierc.patron) ma wypadać tylko 25% niezależnie od tego czy ma czaszkę czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbiros 20 Opublikowano 24 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2021 Ok, sorry mam troche skryptów których robię w tym momencie, więc musisz sekunde poczekać. Dzisiaj prawdopodobne wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seriomaniak_pl 1 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 W dniu 24.03.2021 o 08:13, Norbiros napisał: Ok, sorry mam troche skryptów których robię w tym momencie, więc musisz sekunde poczekać. Dzisiaj prawdopodobne wyśle Jest ten skrypt gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
seriomaniak_pl 1
Witam
Potrzebuję skryptu który będzie sprawiał że osoby z nadaną czaszką będą traciły całe eq a osoby bez czaski tylko połowę eq a ranga patron traciła 25% nie ważne czy ma czaszkę
.
Skrypt na czaszki :
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi