xQute 1 Opublikowano 18 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2021 (edytowane) Szukam 1 lub więcej osób. Chce stworzyć grupe. I będziemy pracować nad grą lub grami. Role: Osoba 1: Programista (Programowanie w unity + photon 2) Osoba 3: Designer (Rysowanie postaci 3d i innych rysunków) Wymagania: wiek: 13+ Discord Chętni pisać niżej lub discord. Discord: VERO#2279 Edytowane 15 kwietnia 2021 przez xQute Kamilkime, VEROxYT i Glicz 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MMiki2010YT 2 Opublikowano 18 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2021 ja mg tylko mam 10 lat mam nawet kupiony serwer minecraft i czy to serwer kilko trybowy? jak tak to mam kupionego tez BungeeCorda i mogę te serwery połączyć!! zaprosiłem na discordzie Przywracam usuniętą treść posta. Notatka dodana przez Glicz Helios1993, VEROxYT i Glicz 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 18 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2021 To nie serwer minecraft tylko gra komputerowa multiplayer @MMiki2010YTNie mam żadnego zaproszenia Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xQute 1
Szukam 1 lub więcej osób. Chce stworzyć grupe. I będziemy pracować nad grą lub grami.
Role:
Osoba 1: Programista (Programowanie w unity + photon 2)
Osoba 3: Designer (Rysowanie postaci 3d i innych rysunków)
Wymagania:
Discord
Chętni pisać niżej lub discord.
Discord: VERO#2279
Edytowane przez xQuteOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi