Vixareczeq 14 Opublikowano 14 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 (edytowane) Siemka! Chciałbym wam zaprezentować mój autorski skrypt na narkotyki! Komendy: /drugs crafting [Uzywka]- Pokazuje crafting uzywki /drugs help - Pomoc dotyczaca komend /drugs uzywki - Lista uzywek Dla administratora: /drugs give [uzywka] [ilosc] Permisje: drugs.give - Permisja do komendy /drugs give drugs.crafting - Permisja do komendy /drugs crafting drugs.help - Permisja do komendy /drugs help Używki: Weed Kokaina Marichuana LSD Hash Joint Kod: https://code.skript.pl/nbJc3Gqw Błedy zgłaszać na discorda: Vixareczeq#7246 Edytowane 28 marca 2021 przez Vixareczeq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek45 0 Opublikowano 14 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 Format slot to totalny syf dodatkowo nie wiem po co dwa takie same eventy on script load: skrypt jest bardzo przeciętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoFFeIN04 694 Opublikowano 14 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 Po 1. struktura argumentów w komendzie jest fatalnie napisana, robisz kilka razy to samo, stop if arg-2 is not "weed" or "kokaina" or "hash" or "joint" or "lsd" or "marichuana": tutaj się nic nie wykona, bo przecież dopiero zatrzymałeś skrypt po 2. zamiast if arg-2 is not "weed" or "kokaina" or "lsd" or "hash" or "marichuana" or "joint": wystarczy zrobić else lub if + stop po 3. nie używaj format slot po 4. po co wszystko w oddzielnych eventach robisz? on rightclick: nie ma potrzeby 5 razy używać tego eventu (tak samo z on script load:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixareczeq 14 Opublikowano 14 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 3 godziny temu, CoFFeIN04 napisał: Po 1. struktura argumentów w komendzie jest fatalnie napisana, robisz kilka razy to samo, stop if arg-2 is not "weed" or "kokaina" or "hash" or "joint" or "lsd" or "marichuana": tutaj się nic nie wykona, bo przecież dopiero zatrzymałeś skrypt po 2. zamiast if arg-2 is not "weed" or "kokaina" or "lsd" or "hash" or "marichuana" or "joint": wystarczy zrobić else lub if + stop po 3. nie używaj format slot po 4. po co wszystko w oddzielnych eventach robisz? on rightclick: nie ma potrzeby 5 razy używać tego eventu (tak samo z on script load:) zrobilem to 5 razy bo mialem to w oddzielnych plikach 3 godziny temu, CoFFeIN04 napisał: Po 1. struktura argumentów w komendzie jest fatalnie napisana, robisz kilka razy to samo, stop if arg-2 is not "weed" or "kokaina" or "hash" or "joint" or "lsd" or "marichuana": tutaj się nic nie wykona, bo przecież dopiero zatrzymałes skrypt przepraszam za duzo o 4 spacje dalem tam gdzie jest if arg-2, dzieki juz poprawiam 3 godziny temu, Pimpek45 napisał: Format slot to totalny syf dodatkowo nie wiem po co dwa takie same eventy on script load: skrypt jest bardzo przeciętny Nie umiem zrobic inaczej niz format slot, a on script load jest kilka razy bo jak juz napisalem mialem to w oddzielnych plikach Poza tym, to był mój pierwszy tak "długi" skrypt, bazowałem najbardziej na wikipedii oraz eventów takich jak np. on place, on script load, on rightclick szukałem w większych skryptach Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoFFeIN04 694 Opublikowano 14 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 30 minut temu, Vixareczeq napisał: zrobilem to 5 razy bo mialem to w oddzielnych plikach ale teraz już nie jest w oddzielnych plikach, możesz poprawić 28 minut temu, Vixareczeq napisał: dzieki juz poprawiam spoko 26 minut temu, Vixareczeq napisał: Nie umiem zrobic inaczej niz format slot odsyłam do dobrego poradnika: Vixareczeq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixareczeq 14 Opublikowano 14 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 Teraz, CoFFeIN04 napisał: ale teraz już nie jest w oddzielnych plikach, możesz poprawić spoko odsyłam do dobrego poradnika: Dziekuje ci ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackus 0 Opublikowano 21 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2021 (edytowane) crashuje mi serwer po zazyciu weed itd Edytowane 21 marca 2021 przez Blackus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixareczeq 14 Opublikowano 28 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 marca 2021 Wiem, przepraszam zapomniałem updatować Już dodaje nowy download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreq1235 0 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Cos nie chce dzialac xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 (edytowane) send "&6Polknoles LSD!" to the player XD Spoiler open chest with 3 row named "Crafting &2&lHaszysu" to player format slot 2 of player with 1 of paper to be unstealable format slot 3 of player with 1 of ink sac to be unstealable format slot 4 of player with 1 of paper to be unstealable format slot 11 of player with 1 of ink sac to be unstealable format slot 12 of player with 1 of emerald to be unstealable format slot 13 of player with 1 of ink sac to be unstealable format slot 20 of player with 1 of paper to be unstealable format slot 21 of player with 1 of ink sac to be unstealable format slot 22 of player with 1 of paper to be unstealable format slot 15 of player with 2 of dried kelp block named "&2&lHash" to be unstealable nie da rady tego zrobic jakos lepiej zamiast powtarzac sto razy? Edytowane 6 maja 2021 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixareczeq 14 Opublikowano 10 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 maja 2021 W dniu 6.05.2021 o 11:39, Sewer napisał: send "&6Polknoles LSD!" to the player XD Pokaż ukrytą zawartość open chest with 3 row named "Crafting &2&lHaszysu" to player format slot 2 of player with 1 of paper to be unstealable format slot 3 of player with 1 of ink sac to be unstealable format slot 4 of player with 1 of paper to be unstealable format slot 11 of player with 1 of ink sac to be unstealable format slot 12 of player with 1 of emerald to be unstealable format slot 13 of player with 1 of ink sac to be unstealable format slot 20 of player with 1 of paper to be unstealable format slot 21 of player with 1 of ink sac to be unstealable format slot 22 of player with 1 of paper to be unstealable format slot 15 of player with 2 of dried kelp block named "&2&lHash" to be unstealable nie da rady tego zrobic jakos lepiej zamiast powtarzac sto razy? już poprawiam XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Max_ 0 Opublikowano 6 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2021 Zmień ta czcionkę błagam Dużo błędów ortograficznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi