matibtw 0 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 Siemka, siemka wytłumaczył by ktoś jak uzywać plugin ''Skungee''? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 CoFFeIN04 694 Opublikowano 14 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 Dokumentacja. W razie pytań to pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 matibtw 0 Opublikowano 14 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 2 godziny temu, CoFFeIN04 napisał: Dokumentacja. W razie pytań to pytaj. Jaka dokumentacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 matibtw 0 Opublikowano 14 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 2 godziny temu, CoFFeIN04 napisał: Dokumentacja. W razie pytań to pytaj. Juz wiem, a np jak napisać do calego serwera wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 CoFFeIN04 694 Opublikowano 14 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 5 minut temu, matibtw napisał: Jaka dokumentacja dokumentacja skungee https://docs.skunity.com/syntax/search/addon:Skungee 2 minuty temu, matibtw napisał: a np jak napisać do calego serwera wiadomosc no masz wszystko w dokumentacji matibtw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 matibtw 0 Opublikowano 14 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 9 minut temu, CoFFeIN04 napisał: dokumentacja skungee https://docs.skunity.com/syntax/search/addon:Skungee no masz wszystko w dokumentacji wcale pomocny nie jestes CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 CoFFeIN04 694 Opublikowano 14 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 1 minutę temu, matibtw napisał: wcale pomocny nie jestes a co ja mam ci więcej powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ItsMeAdam 3 Opublikowano 14 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 27 minut temu, matibtw napisał: wcale pomocny nie jestes Przecież kolega wyżej wszystko Ci powiedział co jest do powiedzenia, jeżeli języka angielskiego nie umiesz, to od tego jest wujek gugle i jego cudny tłumacz ;> W dokumentacji jest wszystko, co będzie Ci potrzebne, więc nie wiem jak ma pomóc Tobie ktoś inny CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
matibtw 0
Siemka, siemka wytłumaczył by ktoś jak uzywać plugin ''Skungee''?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi