Vixareczeq 14 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 Siemka! Dacie pomysły na skrypty jakie bym mogl napisac? Z wyobraznia u mnie kiepsko XD Poza tym sie nudze a mam ochote na napisanie jakiegos skryptu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 784 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 Dobra. Oddaję Ci mój projekt. Zrób sklep, żeby wpisywać ceny tylko tych rzeczy których nie da się scraftować. Jak w sklepie jest jakiś przedmiot, który można scraftować, to żeby sam obliczał ile trzeba pieniędzy na jego kupno/sprzedaż aby zniwelować do zera sposób zarobku na sklepie. Oczywiście do konfiguracji będzie wartość w procentach za ile kupiony przedmiot będzie można sprzedać np: Stone: Kupno: 100 sprzedaż: 50 CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vixareczeq 14 Opublikowano 14 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 18 godzin temu, knugi napisał: Dobra. Oddaję Ci mój projekt. Zrób sklep, żeby wpisywać ceny tylko tych rzeczy których nie da się scraftować. Jak w sklepie jest jakiś przedmiot, który można scraftować, to żeby sam obliczał ile trzeba pieniędzy na jego kupno/sprzedaż aby zniwelować do zera sposób zarobku na sklepie. Oczywiście do konfiguracji będzie wartość w procentach za ile kupiony przedmiot będzie można sprzedać np: Stone: Kupno: 100 sprzedaż: 50 Ehm... Moze cos prostszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 784 Opublikowano 14 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 3 godziny temu, Vixareczeq napisał: Ehm... Moze cos prostszego? Jeżeli będzie prostsze dla Ciebie zrobienie jednej komendy /gui w której będą skrypty z podinventorami *czytaj grami* To proszę bardzo: Komenda /gui otwiera Tobie menu główne w której wybierasz sobie gry (które można własnoręcznie tworzyć) Wybierasz grę i sobie w nią grasz i dodatkowo masz wbudowane statystyki i topki do nich. Cała konfiguracja jest na poziomie yaml (Ustawnienie pustych slotów i ustawienie gier w pozycji) Dodatkowo, aby dodać grę do gui wystarczy zarejestrować skrypt poprzez funkcję. Tutaj masz pomoc (kilka skryptów w jednym linku) https://code.skript.pl/KdDrc2Mj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Vixareczeq 14
Siemka! Dacie pomysły na skrypty jakie bym mogl napisac? Z wyobraznia u mnie kiepsko XD Poza tym sie nudze a mam ochote na napisanie jakiegos skryptu.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi