KrzysztofAndruk 0 Opublikowano 11 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 WYMIENIĘ TWÓJ KOD PAYSAFECARD NA KOD BLIK/PayPal Przebieg transakcji: 1. Piszesz do mnie wiadomość prywatną 2. Wysyłasz kod paysafecard, a ja sprawdzam czy jest poprawny 3. W ciągu minuty od sprawdzenia jeśli wszystko się zgadza dostajesz ode mnie kod BLIK Prowizje w zależności od kwoty PSC: 5 PLN -> 10-20 PLN 10 PLN -> 30-100 PLN 10% powyżej 100 PLN Wymianą PSC zajmuję się od dawna, przykładowe screeny transakcji zamieściłem na mojej grupie na facebooku. Najważniejsza sprawa, nie zmuszam do wymiany, grupa powstała w celu zapewnienia bezpiecznego sposobu, z racji na multum scamerskich kont, a także stron www takich jak ewymiana. Po udanej transakcji będę wdzięczny za pozostawienie pozytywnej opinii/reakcji Jeśli masz więcej pytań lub inną sprawę śmiało pisz wiadomość prywatną. Grupa na Facebooku na której są screeny udanych transakcji: www.facebook.com/groups/wymianapaysafecard Kontakt na Facebooku: Krzysztof Andruk Poprawiam formatowanie na ciemnym stylu. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stillerek 1 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Scam zoolczeq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbucki 46 Opublikowano 7 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2021 W dniu 23.04.2021 o 16:44, stillerek napisał: Scam Ktoś inny potwierdzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEKJEK 0 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 Napewno scam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymo 1 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 (edytowane) Nie polecam tej osoby grupana fb nie ma żadnych legitek, do tego odrazu smierdzi scamem a w dodatu został uznany za scamera przez grupe która przeszczega przed scamem dziś będzie dodany do scam listy https://discord.gg/yvnhVWXPXz Edytowane 22 lutego 2022 przez Szymo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#5541 306 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi