KrzysztofAndruk 0 Opublikowano 11 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 WYMIENIĘ TWÓJ KOD PAYSAFECARD NA KOD BLIK/PayPal Przebieg transakcji: 1. Piszesz do mnie wiadomość prywatną 2. Wysyłasz kod paysafecard, a ja sprawdzam czy jest poprawny 3. W ciągu minuty od sprawdzenia jeśli wszystko się zgadza dostajesz ode mnie kod BLIK Prowizje w zależności od kwoty PSC: 5 PLN -> 10-20 PLN 10 PLN -> 30-100 PLN 10% powyżej 100 PLN Wymianą PSC zajmuję się od dawna, przykładowe screeny transakcji zamieściłem na mojej grupie na facebooku. Najważniejsza sprawa, nie zmuszam do wymiany, grupa powstała w celu zapewnienia bezpiecznego sposobu, z racji na multum scamerskich kont, a także stron www takich jak ewymiana. Po udanej transakcji będę wdzięczny za pozostawienie pozytywnej opinii/reakcji Jeśli masz więcej pytań lub inną sprawę śmiało pisz wiadomość prywatną. Grupa na Facebooku na której są screeny udanych transakcji: www.facebook.com/groups/wymianapaysafecard Kontakt na Facebooku: Krzysztof Andruk Poprawiam formatowanie na ciemnym stylu. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stillerek 1 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Scam zoolczeq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbucki 46 Opublikowano 7 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2021 W dniu 23.04.2021 o 16:44, stillerek napisał: Scam Ktoś inny potwierdzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEKJEK 0 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 Napewno scam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymo 1 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 (edytowane) Nie polecam tej osoby grupana fb nie ma żadnych legitek, do tego odrazu smierdzi scamem a w dodatu został uznany za scamera przez grupe która przeszczega przed scamem dziś będzie dodany do scam listy Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 22 lutego 2022 przez Szymo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 22 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2022 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi