oponeq 3 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 Poprawi ktoś to jeśli sie da? Czasami gdy wezme 64 refile i mam 2 koxy to usuwa mi refile a potem koxy mimo ze mam tylko 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 Nie ma co tu poprawiać, skrypt jest fatalnie napisany, poszukaj sobie jakiegoś innego skryptu na schowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oponeq 3 Opublikowano 10 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 9 minut temu, CoFFeIN04 napisał: Nie ma co tu poprawiać, skrypt jest fatalnie napisany, poszukaj sobie jakiegoś innego skryptu na schowek Skoro jest tak mega mega mega zle napisany to usun ten kod i napisz go lepiej aby usuwało itemy i dodawało do zmiennej! po to stworzyłem to zlecenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 14 minut temu, CoFFeIN04 napisał: poszukaj sobie jakiegoś innego skryptu na schowek napisałem już najlepsze rozwiązanie! https://skript.pl/szukaj?q=schowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
oponeq 3
Poprawi ktoś to jeśli sie da? Czasami gdy wezme 64 refile i mam 2 koxy to usuwa mi refile a potem koxy mimo ze mam tylko 2.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi