Madżik 0 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Czy da się jakoś zrobić customowy portal to znaczy np gdy gracz zrobi portal taki jak do netheru tylko np z stona i go podpali to gdzieś go teleportuje. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mhm0oke_ 1 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 53 minuty temu, Madżik napisał: Czy da się jakoś zrobić customowy portal to znaczy np gdy gracz zrobi portal taki jak do netheru tylko np z stona i go podpali to gdzieś go teleportuje. Z góry dzięki z tego co wiem, to nie. ale możesz pobawić się w robienie txt. WIZIBANG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 można tam też wylać wodę w środku tego poratlu bez flow Trzeba mieć jakieś specjalne uprawnienia do tworzenia takiego poratlu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Madżik 0 Opublikowano 9 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 8 minut temu, Mhm0oke_ napisał: z tego co wiem, to nie. ale możesz pobawić się w robienie txt. Chodzi mi o to czy da się zrobić portal do jakiejś lokacji, ale ten portal nie będzie z obsydianu tylko z glowstone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mhm0oke_ 1 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Teraz, Madżik napisał: Chodzi mi o to czy da się zrobić portal do jakiejś lokacji, ale ten portal nie będzie z obsydianu tylko z glowstone chyba się da, ale bez testowania nie pomogę ci, bo jestem na telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Madżik 0 Opublikowano 9 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 9 minut temu, CoFFeIN04 napisał: można tam też wylać wodę w środku tego poratlu bez flow Trzeba mieć jakieś specjalne uprawnienia do tworzenia takiego poratlu? Nie trzeba uprawnień, chodzi o żeby każdy gracz mógł stworzyć sobie portal który będzie teleportował w wybrane miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Madżik 0 Opublikowano 9 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Teraz, Mhm0oke_ napisał: chyba się da, ale bez testowania nie pomogę ci, bo jestem na telefonie Dobra dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mhm0oke_ 1 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 3 minuty temu, Madżik napisał: Dobra dzięki za odpowiedz luzik, jak nie znajdziesz dzisiaj rozwiązania, jutro rano potestuje, jak styknie wyślę ci skrypt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Madżik 0
Czy da się jakoś zrobić customowy portal to znaczy np gdy gracz zrobi portal taki jak do netheru tylko np z stona i go podpali to gdzieś go teleportuje. Z góry dzięki
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi