Stasio 3 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Witam. Mam pytanie jak sprawdzić moba z ustawioną nazwą np: &cZgniłek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stasio 3 Opublikowano 9 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 chodziło mi o to jak zapisać to w pluginie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 2 minuty temu, Stasio napisał: chodziło mi o to jak zapisać to w pluginie rzeczywiście, nie zauważyłem działu natomiast co do tematu to kiedy chcesz sprawdzać nazwę tego moba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stasio 3 Opublikowano 9 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Po zabiciu go jeżeli to coś wnosi do sprawy to jest to mob z mythic mobs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 @EventHandler public void onDeath(EntityDeathEvent event) { Entity entity = event.getEntity(); Player player = event.getEntity().getKiller(); if(player != null) { if(entity.getCustomName() != null && entity.getCustomName().equals(ChatColor.RED + "Zgnilek")) { player.getInventory().addItem(new ItemStack(Material.DIAMOND, 1)); } } } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stasio 3 Opublikowano 9 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stasio 3 Opublikowano 9 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Sam kod też jest błędny bo pokazuje mi abym zamienił Entity na LivingEntity ale nawet jeśli to robie i kod jest poprawny to w grze nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Jaki silnik i jaka wersja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stasio 3 Opublikowano 9 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 spigot 1.12.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Stasio 3
Witam. Mam pytanie jak sprawdzić moba z ustawioną nazwą np: &cZgniłek
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi