Skocz do zawartości
  • 0

Problem z customowymi recepturami - głowa gracza

PepeeYT
 Udostępnij

Pytanie

Cześć.

Ostatnio robiłem skrypty pod mój serwer smp i potrzebowałem customowego craftingu, używam SkQuery 4.1.4 oraz Skript 2.5.3.

Kod: 

script load:
	register new shaped recipe for stick named "&6Patyk Druzyny" using air, air, air, air, gold ingot, air, air, stick, air
	register new shaped recipe for diamond pickaxe named "&b[StatTrak] &eKilof" using gold ingot, gold ingot, gold ingot, gold ingot, player head gold ingot, gold ingot, gold ingot, gold ingot

(Linijki 2 nie dotyczy problem, tylko 3.)

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
9 minut temu, PepeeYT napisał:

Cześć.

Ostatnio robiłem skrypty pod mój serwer smp i potrzebowałem customowego craftingu, używam SkQuery 4.1.4 oraz Skript 2.5.3.

Kod: 

script load:
	register new shaped recipe for stick named "&6Patyk Druzyny" using air, air, air, air, gold ingot, air, air, stick, air
	register new shaped recipe for diamond pickaxe named "&b[StatTrak] &eKilof" using gold ingot, gold ingot, gold ingot, gold ingot, player head gold ingot, gold ingot, gold ingot, gold ingot

(Linijki 2 nie dotyczy problem, tylko 3.)

zabrakło ci przecinka

register new shaped recipe for diamond pickaxe named "&b[StatTrak] &eKilof" using gold ingot, gold ingot, gold ingot, gold ingot, player head, gold ingot, gold ingot, gold ingot, gold ingot

(chyba że nie z tym problem)

• 0
1 minutę temu, szoppracz07 napisał:

zabrakło ci przecinka

register new shaped recipe for diamond pickaxe named "&b[StatTrak] &eKilof" using gold ingot, gold ingot, gold ingot, gold ingot, player head, gold ingot, gold ingot, gold ingot, gold ingot

(chyba że nie z tym problem)

Heh faktycznie :D, no ale jednak nadal nie działa :/.

• 0
1 minutę temu, szoppracz07 napisał:

Zamień może player head na skull

Błędów nie ma, ale problem nie znika :/, sprawdzałem wcześniej nawet w materials.json jak właśnie może się nawyzać główka i znalazłem jedynie PLAYER_HEAD.

• 0
16 minut temu, PepeeYT napisał:

Błędów nie ma, ale problem nie znika :/, sprawdzałem wcześniej nawet w materials.json jak właśnie może się nawyzać główka i znalazłem jedynie PLAYER_HEAD.

A może player's skull

Glicz

Poprawiam formatowanie na ciemnym motywie.

Notatka dodana przez Glicz