xMuffionex 105 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 Mam pytanie, jakiego silnika używacie, na 1.12.2? Jakbyscie mogli uzasadnić swój wybór, i opcjonalnie opisać jakie są różnice w API podanego przez was silnika, a Spigota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 242 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 6 godzin temu, xMuffionex napisał: Mam pytanie, jakiego silnika używacie, na 1.12.2? Jakbyscie mogli uzasadnić swój wybór, i opcjonalnie opisać jakie są różnice w API podanego przez was silnika, a Spigota Najlepiej silnika papermc. Ma on anty xray'a do włączenia w swoim pliku oraz jest lepiej zoptymalizowany. Również ma trochę więcej opcji w swoim api, np: wycentrowanie lokalizacji, event związany z nieznaną komendą. xMuffionex 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xMuffionex 105
Mam pytanie, jakiego silnika używacie, na 1.12.2?
Jakbyscie mogli uzasadnić swój wybór, i opcjonalnie opisać jakie są różnice w API podanego przez was silnika, a Spigota
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi