Verunek1337 0 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 on break any stairs: if player doesn't have permission "Niszczenie.sk": cancel event send "&7Nie mozesz niszczyc blokow na &CCuboidzie" Co w tym skripcie jest nie tak ze schody mozna niszczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 (edytowane) 11 minut temu, Verunek1337 napisał: on break any stairs: if player doesn't have permission "Niszczenie.sk": cancel event send "&7Nie mozesz niszczyc blokow na &CCuboidzie" Co w tym skripcie jest nie tak ze schody mozna niszczyc Dam ci poprawny kod on break any stairs: if player have permission "Niszczenie.sk": stop else: send "&7Nie mozesz niszczyc blokow na &CCuboidzie" cancel event Edytowane 5 marca 2021 przez FaczikPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Verunek1337 0 Opublikowano 5 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 @FaczikPL dalej mozna niszczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 (edytowane) 1 minutę temu, Verunek1337 napisał: @FaczikPL dalej mozna niszczyc Masz opa? Jeżeli tak to go sobie zabierz Edytowane 5 marca 2021 przez FaczikPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Verunek1337 0 Opublikowano 5 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 Bez opa tez mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 Teraz, Verunek1337 napisał: Bez opa tez mozna poczekaj zaraz zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 1 minutę temu, Verunek1337 napisał: Bez opa tez mozna U mnie to działa. Jeżeli masz range np. wlasciciel który ma permisje op lub *, to zabierz range i w tedy zobacz. U mnie normalnie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 Teraz, FaczikPL napisał: U mnie to działa. Jeżeli masz range np. wlasciciel który ma permisje op lub *, to zabierz range i w tedy zobacz. U mnie normalnie działa. jak chcesz mogę ci to zrobić na discordzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Verunek1337 0 Opublikowano 5 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 @FaczikPL Wlasnie nie mam i oto chodzi ze shcodki obrucone w jedną strone da się niszczyć ale w drugą strone juz nie XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 4 minuty temu, Verunek1337 napisał: @FaczikPL Wlasnie nie mam i oto chodzi ze shcodki obrucone w jedną strone da się niszczyć ale w drugą strone juz nie XD czekaj... co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Verunek1337 0 Opublikowano 5 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 No tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Verunek1337 0 Opublikowano 5 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 UltraRat#5208 @FaczikPL dodaj dc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 333 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 19 minut temu, FaczikPL napisał: Dam ci poprawny kod on break any stairs: if player have permission "Niszczenie.sk": stop else: send "&7Nie mozesz niszczyc blokow na &CCuboidzie" cancel event Już jego kod jest lepszy niż twój. 22 minuty temu, Verunek1337 napisał: on break any stairs: if player doesn't have permission "Niszczenie.sk": cancel event send "&7Nie mozesz niszczyc blokow na &CCuboidzie" on break: if "%event-block%" doesn't contain "stair": stop if player has permission "niszczenie.sk": stop cancel event send "&cNie możesz zniszczyć schodów." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 7 minut temu, Verunek1337 napisał: UltraRat#5208 @FaczikPL dodaj dc dc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Verunek1337 0 Opublikowano 5 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 Dobra nie wazne juz helios naprawil XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 Teraz, Verunek1337 napisał: Dobra nie wazne juz helios naprawil XD a k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Verunek1337 0
on break any stairs:
if player doesn't have permission "Niszczenie.sk":
cancel event
send "&7Nie mozesz niszczyc blokow na &CCuboidzie"
Co w tym skripcie jest nie tak
ze schody mozna niszczyc
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi