DuNaJ 0 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 witam mam problem z rtp bo nie działaja wszystkie przyciski czym jest to spowodowane? skrypt jest dobrze napisany nie mam zadnych błedow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 52 minuty temu, DuNaJ napisał: skrypt jest dobrze napisany jak coś nie działa to nie wiem czy tak dobrze napisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DuNaJ 0 Opublikowano 5 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 Spoiler options: x-min: -4500 x-max: 4500 z-min: -4500 z-max: 4500 on right click: if clicked block is stone button: if block behind clicked block is sponge: set {_x} to random integer between {@x-min} and {@x-max} set {_y} to 100 set {_z} to random integer between {@z-min} and {@z-max} set {_location} to location at {_x}, {_y}, {_z} set {randomtp.god.%player%} to true teleport player to {_location} send " &8» &7Przeteleportowano w losowe koordynaty." stop on damage: if victim is player: if {randomtp.god.%victim%} is true: cancel event delete {randomtp.god.%victim%} stop jest oke tylko te przyciski czasem nie działaja wersja 1.16.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DuNaJ 0 Opublikowano 6 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 ref@f5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 7 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 czasem to znaczy w jakim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DuNaJ 0 Opublikowano 13 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 mam 4 przyciski na bloku, działa tylko np 1 lub 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DuNaJ 0 Opublikowano 13 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 (edytowane) ref Edytowane 13 marca 2021 przez DuNaJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 14 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 Zamień warunek na ten if block west or south or east or north target block is sponge: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DuNaJ 0
witam mam problem z rtp bo nie działaja wszystkie przyciski czym jest to spowodowane? skrypt jest dobrze napisany nie mam zadnych błedow
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi