Rico123098 0 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 Czy napisze ktoś mi skrypt na topke w gui? Ma być tam topka biegaczy, zjedzonego jedzenie, postawionych klocków, zniszczenia stone, wykopania diax, wykopania zelaza i jeszcze swoje statystyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 658 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 Szukałeś, czy przypadkiem kiedyś nie zrobił ktoś już czegoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rico123098 0 Opublikowano 4 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 2 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: Szukałeś, czy przypadkiem kiedyś nie zrobił ktoś już czegoś takiego? zrobił ale nie z tym co ja chcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 658 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 no to sobie przerób albo zadaj nam pytanie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rico123098 0 Opublikowano 4 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 Teraz, CoFFeIN04 napisał: no to sobie przerób albo zadaj nam pytanie tutaj ok. dodatek vixo może edytować nazwe kanału a jak tak jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 658 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 ja nie wiem, ale dokumentacja pewnie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rico123098 0
Czy napisze ktoś mi skrypt na topke w gui?
Ma być tam topka biegaczy, zjedzonego jedzenie, postawionych klocków, zniszczenia stone, wykopania diax, wykopania zelaza i jeszcze swoje statystyki
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi