DiaxManPl 0 Opublikowano 1 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2021 Mam pytanie. Jak użyć " w środku tekstu, bo jak wstawiam, to mi się tekst rozwala. Próbowałem odwrotnego ukośnika (\), ale też nie działa. Ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 1 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2021 2 minuty temu, DiaxManPl napisał: Mam pytanie. Jak użyć " w środku tekstu, bo jak wstawiam, to mi się tekst rozwala. Próbowałem odwrotnego ukośnika (\), ale też nie działa. Ktoś pomoże? Musisz podwoić cudzysłów. send "To jest cudzysłów: "" " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DiaxManPl 0 Opublikowano 1 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 marca 2021 Działa dzk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DiaxManPl 0
Mam pytanie. Jak użyć " w środku tekstu, bo jak wstawiam, to mi się tekst rozwala. Próbowałem odwrotnego ukośnika (\), ale też nie działa. Ktoś pomoże?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi