Skocz do zawartości
  • 0

Zlecenie na skrypt.

rafik293

Pytanie

Witam
Napisze ktoś, albo podeśle link do gotowego skryptu na hełm który dodaje ci efekt oddychania pod wodą na np. 30 sekund gdy go masz założonego?
( Jeśli ktoś wie czy się da i umie zrobić to  fajnie by było gdyby można było go ulepszać, np. po ulepszeniu możesz oddychac pod wodą przez 1min)

PS: Jeśli ktoś się podejmie tego i nie będzie dokońca rozumiał o co mi chodzi to pisz śmiało :)

Z góry dzięki <3 

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Teraz, rafik293 napisał:

Witam
Napisze ktoś, albo podeśle link do gotowego skryptu na hełm który dodaje ci efekt oddychania pod wodą na np. 30 sekund gdy go masz założonego?
( Jeśli ktoś wie czy się da i umie zrobić to  fajnie by było gdyby można było go ulepszać, np. po ulepszeniu możesz oddychac pod wodą przez 1min)

PS: Jeśli ktoś się podejmie tego i nie będzie dokońca rozumiał o co mi chodzi to pisz śmiało :)

Z góry dzięki <3 

Mam dwa pytania.

1. Oczywiście ten efekt oddychania pod wodą ma być stały, tak?

2. W jaki sposób chcesz ulepszać ten hełm?

• 0
13 minut temu, Kormic napisał:

Mam dwa pytania.

1. Oczywiście ten efekt oddychania pod wodą ma być stały, tak?

2. W jaki sposób chcesz ulepszać ten hełm?

1. Chodzi o to, że ubierasz hełm i masz 30 sekund oddychania pod wodą, gdy minie ten czas zaczynasz sie dusić pod wodą, a jak wejdziesz np. do jakiegos pomieszczenia gdzie nie ma wody, to się resetuje.
2. Zależy jak się da, może być np. przez crafting (np. ten hełm na środku i dookoła diamenty) chyba że się tak nie da to może być w jakikolwiek inny sposób.

Jak jeszcze coś wytłumaczyć to pisz (bo pisze chyba słabo wyjaśniłem :/ )