krl 5 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 Siema, szukam skryptu na skrzynie gdy naciśniesz prawym losuje się jedna z ustawionych rzeczy a lewym to można zobaczyć co jest w skrzynce. Z góry dzięki! Pietrekk144 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 4 minuty temu, krl napisał: Siema, szukam skryptu na skrzynie gdy naciśniesz prawym losuje się jedna z ustawionych rzeczy a lewym to można zobaczyć co jest w skrzynce. Z góry dzięki! Nie rozumiem. O jakiej skrzynce mowa i co masz na myśli poprzez te "ustawione rzeczy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krl 5 Opublikowano 28 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: Nie rozumiem. O jakiej skrzynce mowa i co masz na myśli poprzez te "ustawione rzeczy"? chodzi o to, że naciskasz kluczem na skrzynie i losuje się jakaś nagroda. np wrzucasz do skrzynki 10 itemów i np na jakiś item jest 1% szansy, 5%, 10%, itd. Mam nadzieje, że się dobrze wyraziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 Teraz, krl napisał: chodzi o to, że naciskasz kluczem na skrzynie i losuje się jakaś nagroda. np wrzucasz do skrzynki 10 itemów i np na jakiś item jest 1% szansy, 5%, 10%, itd. Mam nadzieje, że się dobrze wyraziłem. To poszukaj skryptów na cratesy. Ludzie takie tworzyli na forum, zapewniam cię. A jak nie skrypt, to i pluginy się znajdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
krl 5
Siema, szukam skryptu na skrzynie gdy naciśniesz prawym losuje się jedna z ustawionych rzeczy a lewym to można zobaczyć co jest w skrzynce.
Z góry dzięki!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi