Wilkovsky 0 Opublikowano 27 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 Witam, posiadam taki skrypt i zmodyfikowałem go tak, żeby seconds zamieniało się na sekund i nie ma żadnych błędów ale jednak nie działa. Podpowie ktoś co źle tu zrobiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 27 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 Teraz, Wilkovsky napisał: Witam, posiadam taki skrypt i zmodyfikowałem go tak, żeby seconds zamieniało się na sekund i nie ma żadnych błędów ale jednak nie działa. Podpowie ktoś co źle tu zrobiłem? Nie działa poprawnie gdyż zmienna '{_t}' posiada wartość typu 'timespan', a nie 'text'. Musisz ją zamienić na tekst i dopiero wtedy możesz użyć replace'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wilkovsky 0 Opublikowano 27 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 Mógłbyś napisać jak to będzie szło bo dalej mi to nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 27 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 11 minut temu, Wilkovsky napisał: Mógłbyś napisać jak to będzie szło bo dalej mi to nie działa? Wystarczy przed replacem dać takie coś. set {_t} to "%{_t}%" I tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wilkovsky 0
Witam, posiadam taki skrypt i zmodyfikowałem go tak, żeby seconds zamieniało się na sekund i nie ma żadnych błędów ale jednak nie działa. Podpowie ktoś co źle tu zrobiłem?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi