suptelny 4 Opublikowano 27 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 (edytowane) Witam jak widać po tytule że poszukuję ekipy do tworzenia serwera minecrafta obecnie jestem sam i szukam ekipy żeby rozkręcić serwer i wykonać go jak naj lepiej co tu więcej będę się rozpisywał więcej informacji na pw. Kontakt zemną: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 27 lutego 2021 przez suptelny Glicz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1824 Opublikowano 27 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 (edytowane) 11 minut temu, suptelny napisał: Witam jak widać po tytule że poszukuję ekipy do tworzenia serwera minecrafta obecnie jestem sam i szukam ekipy żeby rozkręcić serwer i wykonać go jak naj lepiej co tu więcej będę się rozpisywał więcej informacji na pw. Wymagania: - Discord - TeamSpeak3 - Mikrofon sprawny - Kultura - Ortografia Kontakt zemną: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Uzupełnij informację według regulaminu działu "Współpraca". Uważasz, że twoje wymagania pozwolą ci na stworzenie dobrego serwera? Bo według mnie nie. Nie ma żadnych wymagań dot. wiedzy i umiejętności. Edytowane 27 lutego 2021 przez Kormic Glicz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMiki2010YT 2 Opublikowano 23 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2021 ja mg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazio1234 0 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 W dniu 27.02.2021 o 13:11, suptelny napisał: Witam jak widać po tytule że poszukuję ekipy do tworzenia serwera minecrafta obecnie jestem sam i szukam ekipy żeby rozkręcić serwer i wykonać go jak naj lepiej co tu więcej będę się rozpisywał więcej informacji na pw. Kontakt zemną: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi