MikuChan 2 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Jak zrobić żeby dawało graczowi jakiś świecący przedmiot bez enchantów? Kiedyś to było glowing a teraz nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shateq 45 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 38 minut temu, MikuChan napisał: Jak zrobić żeby dawało graczowi jakiś świecący przedmiot bez enchantów? Kiedyś to było glowing a teraz nie wiem. Glowing to efekt, efekty możesz nadawać jedynie bytowi (enitity), możesz dodać enchant, który nie zmieni nic w użytkowaniu takowego przedmiotu, a następnie ukryć go poprzez nbt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MikuChan 2 Opublikowano 26 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Też o tym myślałem, wiesz jak coś takiego zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kojot231341332PL 0 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Wystarczy dodac shiny, example "shiny diamond sword" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MikuChan 2
Jak zrobić żeby dawało graczowi jakiś świecący przedmiot bez enchantów?
Kiedyś to było glowing a teraz nie wiem.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi