kubajarecki18 0 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Od kilku dni szukam tych pluginów i nie mogłem ich znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 (edytowane) 6 godzin temu, kubajarecki18 napisał: Od kilku dni szukam tych pluginów i nie mogłem ich znaleźć Skoro szukasz rzekomo od kilku dni, widocznie nie wiesz jak posługiwać się wyszukiwarką internetową. Co do antybota, wyszukaj po prostu "spigot antibot", a znajdziesz to czego szukasz. Jeżeli natomiast mowa o ochronie antyDDoS, nie jest to już takie proste. Ochrona przed atakami DDoS nie powinna być implementowana na serwerze poprzez pluginy, a przykładowo poprzez właścicieli hostingu. Najlepiej wybrać po prostu ofertę serwera, która daje ci dodatkowo ochronę przed atakami DDoS. Wtedy będziesz mógł spać spokojnie. Edytowane 26 lutego 2021 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kubajarecki18 0
Od kilku dni szukam tych pluginów i nie mogłem ich znaleźć
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi